Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bosschenaren deden mee aan populaire tv-programma’s

Door Marèl Holtermans 30 maart 2020

Nu we extra veel thuiszitten, staat de tv regelmatig aan. Bij jou ook? Dan kan het zomaar voorkomen dat je een Bosschenaar op tv spot, want de afgelopen tijd zijn veel stadsgenoten op de beeldbuis geweest. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Robert zong de longen uit zijn lijf bij The Voice of Holland

Optreden is voor de Bossche Robert geen onbekend terrein. Als danser staat hij vaak op de planken. Een jaar geleden stond-ie voor één keer vanwege een andere reden op het podium: de Bosschenaar deed mee met de blind auditions van The Voice of Holland. Helaas ging hij niet door naar de volgende ronde, maar hij kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn auditie: “Superspannend, maar superleuk!”

Robert Lissone

[VIDEO] Bossche Robert deed mee aan The Voice of Holland

Als je de beste vriend van stylist (en tevens Bosschenaar) Janice bent, weet je dat je leven vol ver...

Luuk en Marijke lieten zich verrassen bij Kopen zonder Kijken

Kijken zonder Kopen
Foto: Still Kopen zonder Kijken

Een week geleden zagen we de Bossche Marijke en haar Tilburgse vriend Luuk op tv. Zij deden mee aan RTL-programma Kopen zonder Kijken. Bij het televisieprogramma geven deelnemers al hun rechten en geld uit handen: ze laten de programmamakers een huis voor hen kopen, zonder de woning eerst zelf te zien.

Niet onder de indruk

Ook Marijke en Luuk gaven zich op. Na een lange zoektocht hadden de programmamakers een geschikt huis voor het stel gevonden en gekocht. De eerste keer dat ze hun nieuwe optrekje zagen, waren ze niet zo positief: “Ik vind het een heel raar huis.” Gelukkig voor hen werd het stulpje goed opgeknapt en was de woning na renovatie onherkenbaar.

Kijken zonder Kopen

Kijktip! Bossche Luuk en Marijke doen mee aan Kopen zonder Kijken: ‘Ik vind het een raar huis’

Wat als je al maanden op zoek bent naar een huis, maar de perfecte woning niet kunt vinden? Als je a...

Anouk en Esther deden mee met Heel Holland Bakt

Finale heel holland bakt
Foto: Still Omroep Max

Esther en Anouk waren in één klap beroemd toen ze besloten mee te doen met Heel Holland Bakt. Met name Anouk houdt er een glansrijke bakcarrière aan over, want de Bossche heeft de televisieshow gewonnen! Anouk is nu druk bezig met het schrijven van haar bakboek en helpt bij de nieuwe patisserie van de stad; SMAAK. Esther is – net als voor de opnames – aan het werk als stewardess.

Bossche taarten

In de derde aflevering van het seizoen maakten de deelnemers taarten die iets met hun geboorteplaats te maken hadden. Ook Esther en Anouk gingen aan de slag en maakten typisch Bossche creaties. Esther ging voor een Bossche bollentaart en Anouk maakte Oeteldonkgebak. Die creaties kun je hier terugzien:

Heel Holland Bakt

Zien! Bossche bakkers brengen een ode aan onze stad in Heel Holland Bakt

Bakkers klaar, bakken maar! Fans van het populaire Omroep MAX-programma weten direct dat het om Heel...

Jawahir straalde bij Holland’s Next Top Model

jawahir
Foto: Jawahir Khalifa

Jawahir Khalifa had van jongs af aan een grote droom: doorbreken als model. Ze meldde zich daarom aan bij een modellenbureau in Londen, maar afgelopen jaar besloot ze het grootser aan te pakken: ze deed mee met Holland’s Next Top Model. Met succes, want de Bossche schone belandde in het modellenhuis.

Klein model

Jawahir won niet, maar is nog steeds vaak voor de camera te vinden. En dat is – gezien haar lengte – extra knap: “Ik ben een stukje kleiner dan het gemiddelde model. Je moet officieel 1.73 meter zijn en ik ben ‘maar’ 1.65 meter. Ik ben bezig met een campagne voor kleinere modellen. Het is best gek dat de gemiddelde lengte 1.59 meter is en er dus maar zo weinig mensen aan die lengte-eis voldoen. Ik hoop daarin het verschil te kunnen maken.”

jawahir

Bossche Jawahir deed mee aan Holland’s Next Top Model

Tot voor kort liep Jawahir door het centrum als ieder ander. Dat veranderde abrupt toen de Bossche s...

Carmen plaatste een tattoo bij Just Tattoo Of Us

Carmen Hendriks
Foto: Still Just Tattoo of Us

Je moet het maar durven: de controle volledig uit handen geven en je vriend of vriendin een tattoo laten ontwerpen voor jou. Je hebt geen enkele inspraak over het ontwerp en grootte. Ook de plaats waar hij komt, mag je niet zelf bepalen. Je ziet het exemplaar pas als-ie helemaal af is, nadat je urenlang pijn hebt geleden (wij passen voor deze challenge). Het gebeurt bij MTV-programma Just Tattoo Of Us.

Bossche Carmen

Gelukkig voor de deelnemers was Carmen degene die de plaatjes op de lichamen zette. De Bossche heeft veel ervaring en kan daarom een mooie tattoo plaatsen.

carmen tattoo

Bossche Carmen was te zien bij Just Tattoo of Us: ‘Mijn eerste tattoo kreeg ik op mijn 13e’

Just Tattoo of Us Benelux is een extreme relatietest. Vrienden, familieleden en koppels geven elkaar...

Joana verraste Bart met een nieuwe badkamer bij Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis en Tuin
Foto: still Eigen Huis en Tuin

Een gekke geur, vochtige lucht en een trappetje in het bad waar je niets mee kan: het was duidelijk dat de badkamer van de Bossche Joana en Bart aan vernieuwing toe was. En dat gebeurde! De klussers van Eigen Huis & Tuin kwamen afgelopen maand langs en maakten een compleet nieuwe badkamer voor de twee:

Eigen Huis en Tuin

Kijktip! Bosschenaren krijgen nieuwe badkamer bij Eigen Huis & Tuin

Een gekke geur, vochtige lucht en een trappetje in het bad waar je niets mee kan: het is duidelijk d...

Sharon Hilgers vertelde over haar ondernemerschap bij In Goed Gezelschap

Sharon Hilgers
Foto: Still Video Jaïr in Goed Gezelschap | NPO

Gaat er bij de naam Sharon Hilgers niet direct een belletje rinkelen? Dan helpen we je een handje: de Bossche is het brein achter My Jewellery. Deze sieradenzaak ging in Den Bosch zo goed, dat de ondernemer besloot haar imperium verder uit te bereiden.

Veel fans

Inmiddels zit de winkel in zeven steden, loopt de webshop enorm goed en heeft Sharon duizenden volgers op Instagram. Daarom was presentator Jaïr Ferwerda benieuwd naar deze Bossche dame. Wie is ze? Hoe heeft ze het zover geschopt? Ook neemt de presentator een kijkje bij haar thuis. Je ziet de aflevering van In Goed Gezelschap hier:

Sharon Hilgers

Terugkijktip! Bossche Sharon Hilgers van My Jewellery op tv

Het imperium van Sharon Hilgers is niet onopgemerkt gebleven. De 30-jarige Bosschenaar is onderneems...

Wouter en Laura lieten hun huis zien bij BinnensteBuiten

ecologisch huis
Foto: Stil BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is een programma van de KRO-NCRV over interieur, tuin, natuur, eten en drinken. In elke afleveringen laten verschillende mensen hun bijzondere huis zien. In december was het de beurt aan Wouter, Laura en hun twee kinderen. Zij wonen in een ecologisch huis in Boschveld.

Ecologische woning

Het huis is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Zo hebben Wouter en Laura de vloer geïsoleerd met wol en daarover houten platen gelegd. Het keukenblad is van bamboe en de woning is bewust compact gebouwd. Laura: “We willen een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten.”

ecologisch huis

Kijktip! NPO2 brengt een bezoek aan bijzondere Bossche eco-woning

Ken je het bewonersproject in Boschveld al? Daar staan een aantal eco-woningen in een ronde, waardoo...

Giovanni danst erop los in Flirty Dancing

flirty dancing
Giovanni (links) en danspartner Tom (rechts) tijdens het moment suprême. Foto: Still screenshot SBS

We hebben apps als Tinder, speeddates bij Carras en veel plekken waar je uit kunt gaan. Maar wat nou als je dan toch niet de ware vindt? Dan kun je altijd nog meedoen met SBS6-programma Flirty Dancing, net als de Bossche Giovanni (28). Hij haalde de dansschoenen uit de kast en maakte een pirouetje samen met vlam Tom.

flirty dancing

Kijktip! Bossche Giovanni schittert in SBS6-programma Flirty Dancing

We hebben apps als Tinder, speeddates bij Carras en veel plekken waar je uit kunt gaan. Maar wat nou...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.