Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze BN’ers komen in 2019 naar Den Bosch

Door Marèl Holtermans 6 januari 2019

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Den Bosch te spotten. In het nieuwe jaar komen er namelijk een heleboel beroemdheden deze kant op voor hun shows en concerten. In dit lijstje ontdek je welke data niet in jouw agenda mogen ontbreken. Wie weet scoor je wel een foto met jouw favoriete BN’er!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Ferry Doedens

ferry Doedens
Foto: ANP

Ferry Doedens komt samen met onder meer Jelka van Houten (yes, de zus van!) naar Den Bosch voor de voorstelling van Expeditie Eiland. Deze komische show gaat over drie verschillende gezinnen die samen meedoen aan ‘Expeditie Eiland’. Om Ferry te spotten moet je ervoor zorgen dat je aanstaande dinsdag (8 januari) in de buurt van de Parade bent.

Joris Linssen

Joris LInssen
Foto: ANP

Joris’ Kerstboom kwam dan misschien niet naar Den Bosch, maar de frontman zelf wel! Over een aantal dagen is hij in de buurt voor zijn show Joris Linssen & Caramba, zijn band. Hierbij zingt hij vrolijke Spaanse muziek. Wil jij hem spotten? Dan moet je vrijdag 11 januari in de stad zijn.

Arjen Lubach

Arjen Luback
Foto: ANP

Ook Arjen brengt een bezoekje aan de stad. Hij is op zaterdag 12 en zondag 13 januari in Den Bosch te vinden voor zijn show Arjen Lubach Live. De presentator, die we met name kennen van zijn show Zondag met Lubach, vertelt over zijn leven en over grappen die niet in zijn televisieprogramma passen.

Douwe Bob

Douwe Bob
Foto: ANP

Douwe Bob werd bekend door De Beste Singer Songwiter van Nederland en treedt door heel het land op. Natuurlijk was hij ook op het Eurovisie Songfestival te zien waar hij Nederland vertegenwoordigde. Hij is zaterdag 2 februari in Den Bosch, want dan heeft hij een show in de Orangerie.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom
Foto: ANP

Ook één van de Toppers brengt een bezoekje aan de mooiste stad van het land. Jeroen van der Boom is op Valentijnsdag in Den Bosch, omdat hij dat zingt in Theater aan de Parade. Scoor jij een selfie? 

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis
Foto: ANP

Ja hoor, ook Guus is in 2019 van de partij! Hij is op 15 en 16 maart in Den Bosch voor zijn show GELUK. De voorstelling zelf is helaas uitverkocht, maar we kunnen best proberen om een fotootje te maken als hij ergens gaat lunchen… 

John Cleese

John Cleese
Foto: ANP

Toegegeven: het is geen BN’er. Maar niet vernoemen was geen optie voor ons. John Cleese, die je wellicht kent van Monty Python, is in september in Den Bosch te vinden. Dan geeft hij namelijk een show genaamd The Last Time To See Me Before I Die. Hopelijk hoeven we dat niet letterlijk te nemen. 

John Cleese

Gaaf! John Cleese komt naar Den Bosch

'Don't mention the war.' Het is één van de vele zinnen die John Cleese zei waardoor hij veranderde v...

Miss Montreal

Miss Montreal
Foto: ANP

Ben jij al fan van Miss Montreal sinds ze bekend werd? Houd dan vrijdag 5 april vrij. Dan is de vrolijke dame namelijk in de stad om een nootje te zingen. Er zijn nog wat kaartjes, maar we verwachten dat het snel vol zit. Anders kunnen we haar altijd nog buiten opwachten!

Lees ook:

Bekende bosschenaren

Wist je dit? Deze bekende sporters zijn geboren in Den Bosch

Geregeld zien we een bekende kop op tv verschijnen waarvan we zeker weten: da’s een Bosschenaar! Dat...
blokker

Oh jee! Verdwijnt Blokker uit Den Bosch?

Dat het niet zo lekker gaat met de winkels van Blokker wisten we eigenlijk al. Afgelopen jaar verdwe...
Mooiste foto's 2018

Dit zijn jullie mooiste foto’s van het afgelopen jaar van Den Bosch

Aan het eind van het jaar worden we stiekem allemaal een beetje nostalgisch en blikken we graag teru...

 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.