Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De kaartverkoop is gestart: deze BN’ers zie je binnenkort in Theater aan de Parade

Aangeboden door Theater aan de Parade 1 juli 2020

Wil jij lachen om de grappen van Jörgen Raymann en Javier Guzman of genieten van de acteerkunsten van Het Zuidelijk Toneel? Dan bof je: deze – en nog vele andere – BN’ers komen binnenkort naar Theater aan de Parade. De kaartverkoop is inmiddels gestart, dus wees er op tijd bij.

Wellicht had je het al gelezen, zo niet, dan nu alsnog: er is binnenkort weer leven in de brouwerij bij Theater aan de Parade. Het theater heeft een nieuwe, aangepaste programmering voor de zomer opgesteld. En dat is er een om nooit te vergeten. Onder de noemer DIS NIE NORMAAL – De Zomer van Theater aan de Parade wordt het een zomerprogrammering waarin alles anders is.

Deze BN’ers zie je op de bühne

Er komen een heleboel grote namen naar Den Bosch. Zo staan onder meer Jörgen Raymann, Javier Guzmán, Kirsten van Teijn, De Sekszusjes, Het Zuidelijk Toneel, Maas Theater en Dans, Lois van de Ven en Kiki Schippers op het Bossche podium. Verder zijn er nog veel andere artiesten en jeugdvoorstellingen die jou alsnog een culturele zomer bezorgen. Kortom: het is nie normaal hoe leuk de zomer in Theater aan de Parade wordt!  

De kaartverkoop is gestart

Ben jij toe aan een avondje uit en heb je het Bossche theater erg gemist? Koop dan gauw een kaartje voor een van de voorstellingen. Bestellen kan via deze link.

Tekst loopt door onder foto. 

Theater aan de Parade kaartjes veranderingen beautycollege
Foto: indebuurt Den Bosch

Coronaproof

Door middel van stickers wordt er in het theater richting en afstand aangegeven, zodat de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Ook zijn er op verschillende plekken hygiënepunten te vinden, zodat je veilig kunt genieten.

En dan nog dit:

Over een paar maanden wordt het pand van Theater aan de Parade geronveerd. Deze zomer is dus éxtra speciaal, omdat de voorstellingen tijdens DIS NIE NORMAAL de laatste in het huidige pand zullen zijn!

Lees hier meer over de nieuwbouw van het theater:

vernieuwde theater aan de parade

Zo komt het vernieuwde Theater aan de Parade eruit te zien

Architectenbureau NOAHH uit Amsterdam heeft de eerste beelden laten zien van het vernieuwde Theater ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theater aan de Parade. Meer over Theater aan de Parade ontdekken?

Theater aan de Parade theaters

Gesloten10:00 - 18:00

Parade 23, Den Bosch

Bekijk meer:theaters

adv.