Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binge-watchen! 7 x de leukste Netflix-series volgens Bosschenaren

Door Marèl Holtermans 13 augustus 2019

Welke Netflix-series kijken Bosschenaren? We vroegen het aan jullie! Uit de inzendingen blijkt dat jullie smaken (nogal) verschillen. Van fantasy tot horror en van historische- tot realityseries. Dit zijn de zeven lievelingsseries op Netflix van Bosschenaren. 

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

La Casa de Papel

Even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en duiken in de wereld van de criminaliteit? Daar zeggen Bosschenaren geen ‘nee’ tegen. La Casa de Papel is een Spaanstalige serie waarbij je het leven van een aantal overvallers volgt. Een man – die in de serie ‘De Professor’ wordt genoemd – traint de groep om de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te houden.

Stranger Things

Stranger Things eng? Misschien een beetje, maar dat weerhoudt jullie er niet van om de serie te kijken. En opnieuw. En opnieuw. En opnieuw. Deze superspannende sciencefiction serie is een kijkcijferkanon, ook in Den Bosch! Stranger Things vertelt het verhaal over een stad waar, nadat een jongetje verdwijnt, mysterieuze zaken aan het licht komen. Die hebben alles te maken met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje… Veel plezier!

Breaking Bad

Wanneer Walter hoort dat-ie terminaal ziek is, besluit de brave scheikundeleraar het roer om te gooien: hij gaat crystal meth maken en verkopen. Een bijzonder verhaal, dat door jullie wordt geroemd. De serie kreeg namelijk veel stemmen binnen!

Orphan Black

Het zal je maar overkomen: je loopt op het station, ziet je dubbelganger en bent vervolgens getuige van haar zelfmoord. Dat overkwam het personage Sarah Manning in Orphan Black. Sarah ziet het als dé kans en neemt haar identiteit over. Voor de rest zullen we niets verklappen, want als we het aantal stemmen moeten geloven, is de serie erg goed…

Lucifer

Over ontsnappen aan de realiteit gesproken (tenminste, dat hopen we dan maar): Lucifer is daar het perfecte voorbeeld van! Jullie vinden het heerlijk om na een dagje shoppen in de Hinthamerstraat te ontspannen met Lucifer. Waar deze serie over gaat? Moeilijk uit te leggen, maar we doen een poging. Deze serie gaat over de duivel die zich verveelt in de hel en besluit om naar de aarde te vertrekken. Hier vindt hij al snel de spanning die hij zocht. Hij raakt betrokken bij een moordzaak en krijgt al snel een baan bij de politie. Spannend!

Peaky Blinders

Ook Peaky Blinders heeft veel Bossche fans, en krijgt daardoor de zilveren medaille! In deze spannende serie zie je hoe een criminele bende (de Peaky Blinders) uit het Engelse Birmingham na de Eerste Wereldoorlog de onderwereld in duikt. Velen van jullie kijken deze serie, want er kwamen veel stemmen binnen!

Undercover

Van Engeland gaan we naar… ons eigen Brabant! De serie die veruit de meeste stemmen kreeg, was Undercover. Misschien komt het door de Brabantse tongval van de personages of doordat we stiekem allemaal naar hoofdrolspelers Tom Waes en Anna Drijver wilden kijken. Hoe dan ook: als het aan jullie ligt moet iedereen deze Netflix-serie zien!

Staat jouw favoriete serie er niet bij? Laat in de comments weten welke volgens jou nog meer in het rijtje hoort!

Lees ook:

spotify

Op repeat! Bossche zangeres staat sinds kort op Spotify

Het is niet gemakkelijk om als zangeres door te breken, maar de Bossche Zineb Fadili (26) is aardig ...
spotify

Deze artiesten uit Den Bosch staan op Spotify!

Den Bosch heeft op muzikaal gebied ontzettend veel te bieden. Niet alleen in de kroegen of podia, ma...
Film

And… action! 5 films die in Den Bosch zijn opgenomen

Je hebt natuurlijk Bossche ansichtkaartjes, magneetjes en... films. Want Den Bosch is namelijk meer ...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.