Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x kritische reviews over Den Bosch

Door Myrthe van Munster 10 november 2019

Den Bosch staat bekend als de bourgondische hoofdstad van Brabant. Toch zijn er altijd kritische reviews van niet-Bosschenaren. Wij keken even op vakantiewebsite Zoover.nl en kwamen een aantal recensies tegen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gemiddeld een 8,6

Foto: indebuurt Den Bosch

Bosschenaren kunnen rustig ademhalen, want over het algemeen zijn de mensen die een dagje Den Bosch doen heel positief. Toch hebben we wel wat negatieve of kritische recensies gevonden. We moesten trouwens wel even graven, want het zijn ongeveer tweehonderd reviews die helemaal teruggaan tot 2003. De stad scoort gemiddeld een 8,6. De categorie ‘sfeer in de stad’ kreeg het hoogste punt: een 9! Daarna delen ‘waardering’, ‘cultuur’ en ‘omgeving’ een 8,6. Het laagste cijfer is een 7,9: dat gaat naar ‘zorg voor natuur’. Een aantal van de recensenten vinden dat je de Sint-Janskathedraal niet mag missen.

Met een zure nasmaak naar huis

Beeld: Zoover

Parkeren, het is een dingetje in de stad. In de binnenstad moet je even een parkeerticket halen, anders krijg je inderdaad een boete. Deze persoon had in ieder geval geen geluk, want hij werd niet begroet. We hebben wel een tip: als je goedkoop wil parkeren, kun je gebruik maken van een P+R. Dat kan vanuit de Deutersestraat, Parallelweg en De Vliert.

Niet vergeten: de stad heet eigenlijk ‘s-Hertogenbosch

Beeld: Zoover

Oké, niet de ergste van de kritische reviews, maar toch. Deze man of vrouw vindt het centrum sfeervol en er zijn genoeg winkels. Ook zitten veel restaurants in mooie panden. Minpunt: het dure terras. Reg nam een Belgisch biertje en betaalde €4,85. Dat is omgerekend tien gulden! Gelukkig geeft Reg aan dat hij wel een keertje terugkomt.

Het is verder een mooie stad

Beeld: Zoover

In mei 2012 ging M. samen met haar of zijn partner naar Den Bosch. Alleen kwamen ze op een vervelende ontdekking: de stad is bagger voor rolstoelgebruikers. Het is inderdaad niet prettig als je partner binnen is en jij moet buiten wachten. Hopelijk is het nu makkelijker voor rolstoelgebruikers om de winkels in te komen. Gelukkig vond M. het wel een mooie stad.

Saai voor JONGEREN

Beeld: Zoover

Tijd voor een van de laatste kritische reviews: Anne ging in 2010 even naar Den Bosch. Helaas vond ze het winkelaanbod niet zo leuk. De winkels heb je bij haar in de buurt namelijk ook. Bosschenaren zijn volgens haar arrogante boeren in plaats van gezellige Brabanders. Voor jongeren waren er in 2010 geen gezellige plekken. Anne geeft aan niet meer te komen, maar we nodigen haar toch uit om negen jaar later te kijken of haar mening is veranderd.

Auly verveelde zich kapot

Beeld: Zoover

Eigenlijk is dit hetzelfde verhaal als dat van Anne. Auly V. vond het in 2008 niet leuk in Den Bosch. Zo vond ze dat het uitgaansleven boers is, met veel bier. Ze verveelde zich, helaas, kapot. Ach, wij weten beter.

Lees ook: 

Zwarte arend vogel

6 x bizarre reviews over Den Bosch: ‘Goede cellen, die raad ik aan’

Sommige mensen maken er een ware sport van om de meest nutteloze of grappige reviews te schrijven. B...
Fabuleux

Vanavond uit eten? 10 x de beste restaurants in Den Bosch volgens TheFork

Ga je graag uiteten, maar weet je even niet meer waar je naartoe moet? Hier vind je de tien beste re...
citrus lekker 2019

Weet je nog? Dit waren de beste restaurants in Den Bosch volgens Lekker 2019

De nieuwe Ranglijst Lekker 2020 komt er weer aan. Dat is de lijst van de 500 beste restaurants van N...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Opmerkelijk

adv.