Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Openluchtbios Paleiskwartier verzet 📽

Door Marloes van Vliet 28 augustus 2017

Eigenlijk was het de bedoeling dat we met z’n allen aankomende woensdagavond aan zouden schuiven bij de openluchtbioscoop in het Paleiskwartier, maar deze is helaas verzet. Er zou te veel slecht weer op komst zijn volgens de weerberichten en dan zit je natuurlijk niet echt lekker in de open lucht.

Nieuwe datum

Maarrrr jongens, niet getreurd. Volhoudend dat we zijn in Nederland om het slechte weer te omzeilen, is er vijf september aanstaande wél de mogelijkheid om een film in de buitenlucht te kijken. Deze film blijft Beauty and the Beast en daar zijn we erg blij mee, want Emma Watson steelt de show. Je bent volgende week dinsdag om negen uur uitgenodigd om op één van de vele stoeltjes te gaan zitten die de organisatie vooraf heeft klaargezet. Heads up: ben wel op tijd, want die stoeltjes zijn zó vol (mits het regent natuurlijk 😉 )

Back-up plan

Kun je nou écht niet wachten tot volgende week dinsdag? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om aanstaande donderdag bij het Koudijs Café aan de Tramkade een cultfilm te gaan kijken. Je hoeft hier niks voor te betalen en de film start om stipt negen uur ’s avonds. T2 Trainspotting is de film die gedraaid zal worden en als je deel één ook hebt gezien, moet je deze zeker even meepakken. Goed nieuws: mocht het deze avond ook gaan regenen, dan wordt de film binnen gedraaid.


Meer over Koudijs Kafé ontdekken?

Koudijs Kafé cafés

Gesloten15:00 - 02:00

Tramkade 26, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

adv.