Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er dit weekend in Den Bosch

Door Marloes van Vliet 13 november 2017

Je hebt weleens van die weekenden dat alles een beetje langs je heen gaat. Geen zorgen, want we hebben het belangrijkste nieuws uit Den Bosch van de afgelopen dagen voor je op een rij gezet. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het was D’n Elfde van d’n Elfde

Veel plezier vandaag! ❤️⚪️💛 Bekijk de live beelden van de start terug in onze story! #oeteldonk #elfelf #carnaval #denbosch #shertogenbosch

Een bericht gedeeld door Gemeente ‘s-Hertogenbosch (@gemeenteshertogenbosch) op

Het is bijna onmogelijk dat je dit spektakel hebt gemist: om 11:11 uur stond de hele Parade (en daaromheen) vol met Oeteldonkers en na de opening was de volledige binnenstad rood, wit, geel gekleurd. Heb jij het ook gevierd?

Wijn bij Stijn is de beste

stijn-kuipers
Foto: Stijn Kuipers van Wijn bij Stijn / Facebookpagina Wijn bij Stijn

Wijn bij Stijn mag zich een jaar lang de beste wijnbar van Nederland noemen. De wijnbar in de Kruisstraat is donderdagavond uitgeroepen Wine Bar of the Year 2017 en liet daarmee 130 wijnbars in Nederland achter zich. Lees meer over deze wijnbar op de website van het Brabants Dagblad.

Lalalaa ging als de brandweer

Nog even over 11/11: wist je dat Feestcafé Lalalaa voor het eerst sinds de brand hun deuren weer openden? Wel maar voor één dagje en met een goede dosis zelfspot: het personeel ging verkleed in brandweeroutfits. Kunnen we waarderen!

Nieuw festival November Music groot succes

november-music
Foto: Facebookpagina November Music

Kristalheldere beelden van landschappen die zich in miljoenen jaren gevormd hebben. Die vormden de inspiratiebron van fotograaf en componist Merijn Bisschops. Zijn stuk ‘Textures’, zondag te horen tijdens de Kunstmuziekroute, was een van de hoogtepunten in het festival November Music. Lees meer hierover op de website van het Brabants Dagblad.

Fijne maandag

Een fijn plaatje om mee af te sluiten: start de week fris en fruitig, happy Monday!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶