Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er dit weekend in Den Bosch

Door Caroline Lichtenberg 12 februari 2018

De carnaval is in volle gang. Grote kans dat terwijl dit bericht online komt, jij lekker ligt uit te kateren op de bank of nog in bed. Heb jij de afgelopen dagen even geen tijd gehad om het nieuws te volgen? Geen nood! Wij zetten voor je op een rij wat er dit weekend allemaal gebeurde in Den Bosch.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Onthulling Knillis

intocht oeteldonk
Foto: Henk van Vught

Hét moment waarop de carnaval in Den Bosch pas echt compleet is: wanneer boer Knillis wordt onthuld op de Markt. Dat gebeurde zondag!

Automobilist rijdt over drie vluchtheuvels en botst tegen vierde

auto vluchtheuvel
Foto: BD/Bernt van Dongen

Wie zondagavond op de Pettelaarseweg reed heeft vast wel de commotie gezien bij de vluchtheuvels. Daar reed een automobilist over drie vluchtheuvels heen en botste tegen de vierde. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Lees er meer over op de website van het Brabants Dagblad

Laatste keer Prins Amadeiro

prins
Foto: BD/Peter de Bruijn

Het is dan toch echt een feit: ZKH prins Amadeiro XXV viert voor de laatste keer carnaval. Hij maakte zondag voor de laatste keer zijn entree in Oeteldonk en kwam voor de gelegenheid met de speciale trein De Kameel aan. Lees er meer over op de site van het BD.

Den Bosch topscoorder gemeenteraadsverkiezingen

stadhuis
Foto: Bezoek Den Bosch

Den Bosch scoort hoog als het om de hoeveelheid partijen gaat die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Zaterdag werd in alle gemeenten de definitieve kieslijst vastgesteld. In Den Bosch doen maar liefst zeventien partijen mee op 21 maart. Lees meer op de site van het BD.

Tijd voor een rookverbod bij het ziekenhuis?

beeld vrouw kind
Beeld van vrouw en kind in carnavalssfeer op de afdeling gynaecologie. als vanaf de geboorte wil Jacques Dirken zorgen voor een rookvrij leven © Paul Roovers/BD

De tijd is er rijp voor zegt gynaecoloog Jacques Dirken van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Rijp om op het ziekenhuisterrein het roken te verbieden. Het Brabants Dagblad had een interview met hem over  zijn plan om het Jeroen Bosch Ziekenhuis helemaal rookvrij te maken. Lees er meer over bij het BD.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.