Smullen maar! Hier eet je mosselen in Den Bosch
Aanvallen! Het mosselseizoen is geopend. Veel Bossche restaurants zetten het pannetje met de weekdiertjes weer op de kaart. Hier check…
Het overkomt de besten. In alle ochtendstress je lunch vergeten. No problemo, binnenkort haal je je broodje weer bij Bufkes. Het broodjesconcept keert terug naar Den Bosch.
Wat gaat er komen? Een nieuwe vestiging van Bufkes, aan het Stationsplein. De broodjeszaak krijgt veertig zitplaatsen en je haalt er weer broodjes, soepen, salades en drankjes. Mike Scheffers opent de zaak samen met zijn vader Jan Willem Scheffers. Mike: “We hebben straks ook een terras, dus kun je ook genieten van een biertje of wijntje bij je broodje”, vertelt Mike.
Eerder zat er al een vestiging van Bufkes in Den Bosch, aan de Leeghwaterlaan. Die is echter gesloten. Ron Loos runde deze Bufkeszaak twintig jaar lang en sloot zijn deuren voorgoed. De Bufkes van Mike en Jan Willem Scheffers is dus een andere variant.
Wie zijn nu de mensen achter Bufkes Den Bosch? Dat zijn vader Jan Willem Scheffers (61) en zoon Mike Scheffers (30). Jan Willem heeft jarenlang voor een grote, internationale cateraar gewerkt en zoon Mike heeft jaren gewerkt voor meerdere franchise organisaties. Het horecabloed stroomt door de aderen bij Jan Willem en Mike. “We zijn van kinds af aan al werkzaam in de Horeca”, schrijft Mike.
De twee willen op 11 oktober opengaan en iedereen is welkom om een broodje te halen van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Je haalt je broodje op het Stationsplein 85-87.
In onze gids
Populaire rubrieken