Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Kerstmuts op en gáán! Kerstbomen drive-thru De Piek Up is open

Door Liselot de Bruijn 27 november 2020

Een sneeuwkanon op je voorruit, warme chocomel in de hand en kerstmuziek van DJ Jacques van Geffen op de radio. Bij kerstbomen drive-thru De Piek Up kom je helemaal in de kerstsferen.

Bij De Piek Up kies je vanuit je auto een kerstboom uit (met of zonder piek). De medewerkers leggen de boom vervolgens in je achterbak. Je hoeft de auto zelf niet uit.

“We willen licht brengen in de duisternis”, vertelt Jacques van Geffen, eigenaar van Eetbar DIT in Den Bosch. “We moeten elkaar in deze tijden een beetje helpen en dat doen wij op deze manier. De kerstboom drive-thru is coronaproof, want je zit met je eigen huishouden in de auto.”

Vlakbij Den Bosch

De locatie van de drive-thru is Fort Isabella in Vught. Naast een kerstboom, kun je ook met je auto langs kraampjes rijden en worstenbroodjes of kerstpakketten kopen. De Piek Up is een initiatief van Eetbar DIT en Kaat & Co. Samen met lokale ondernemers uit de omgeving zetten zij de kerstmarkt op.

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.