Goed om te weten: deze Bossche zaken zijn wél open tijdens de huidige lockdown
Shoppen? Dat is voorlopig geen optie. Ook een bezoekje aan je favoriete lunchzaak is nu niet mogelijk vanwege de strenge…
Zin om een hapje buiten de deur te eten zodra het weer kan? Misschien kun je een van deze nieuwbakken ondernemers steunen, die in 2021 een horecazaak openden. Smakelijk!
Het zal je maar overkomen: je werkt maandenlang aan een tof concept, moet je een paar weken na de grande opening dicht vanwege een nieuwe lockdown. Het overkwam Martijn Daalderop van het nieuwe restaurant Barbu. De zaak zit in het voormalige pand van KEK. Bij Barbu eet je gerechten uit de Franse keuken. Of ze lekker zijn? Absoluut!
In het voormalige pand van Wijnlokaal 073 aan de Ridderstraat in Den Bosch opende aan het eind van de zomer een nieuwe hotspot: Dolce Far Niente. Je kunt er terecht voor onder meer espresso, wijn of eten.
Oude tijden herbeleven, gezellig samen koffiedrinken en Den Bosch een huiskamer geven: dat is wat Rob Kunstt wilde bereiken met zijn zaak Anne&Max. Het filiaal van de koffieketen zag in mei het levenslicht.
Loop je door het Paleiskwartier? Dan stuit je misschien op de relatief nieuwe zaak Daisy’s. Dit is een ijssalon en koffiezaak in één. De zaak huisvest op de begane grond van een appartementencomplex aan de Vijverlaan.
Reis Eten en Drinken eruit, Faran erin. Dat gebeurde halverwege het jaar in het pand in de Uilenburg. Faran wordt gerund door Sander van Tiel, die al 15 jaar in de Bossche horeca werkt. Hij stond onder meer bij Nom Nom achter de bar.
Het is veganistisch, wordt veel gegeten in het Midden-Oosten en is gemaakt van gestampte kikkererwten of tuinbonen. Waar we het over hebben? Falafel! Eet je deze smaakvolle balletjes graag, dan is er goed nieuws: Den Bosch heeft sinds juni een nieuwe falafelzaak.
Ja, Stefano’s is al lang in de stad. Maar wist je dat dit jaar een tweede vestiging van de pizzeria opende? Deze kwam in de Zuiderpassage. Buon appetito!
In de randstad was het al langer een hit, maar in Den Bosch was het fenomeen nog vrij onbekend: bubble tea. Daar kwam verandering in door de komst van horecazaak Joya. Bubble tea komt oorspronkelijk uit Taiwan en is een mix van thee met melk en ijs. De bubbels ontstaan op de schuimige laag op de bovenkant van het drankje.
Joya was nog maar net open of de volgende bubble tea zaak meldde zich: Bobalicious. Eigenaresse Huma Popal was zelf al een tijdje bekend met bubbletea; de Bosschenaar had al een bubbleteazaak in Alkmaar.
Bubbelen maar! Den Bosch heeft weer een nieuwe bubbleteazaak
Je kon al naar de Visstraat en Marktstraat voor het drankje, maar sinds kort wordt het…
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Bosch en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Bosch.
In onze gids
Nu gesloten
Nu gesloten
Nu gesloten
Populaire rubrieken
Aangeboden door Slagerij Pessers
In onze gids
Nu gesloten
Nu gesloten
Nu gesloten
Populaire rubrieken
In onze gids
Nu gesloten
Nu gesloten
Nu gesloten
Populaire rubrieken
Topper
Topper
Topper