Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roger opent Quatta net voor de coronacrisis: ‘Het is vervelend, maar komt goed’

Door Marèl Holtermans 19 maart 2020

Het zou je maar overkomen: vol goede moed start je je nieuwe zaak, staat heel Nederland een paar dagen later op zijn kop. Het overkwam Roger Schriffelers van de nieuwe snuisterijen- en kunstwinkel Quatta. “Het is even afwachten, maar komt goed.”

Een zaak in Den Bosch openen hoefde in eerste instantie niet, maar toen de makelaar het perfecte pand had gevonden, werd het een ander verhaal. Dus opende Roger afgelopen week Quatta in de Vughterstraat. Al snel gingen de dagen niet alleen om de spanning van een nieuwe zaak, maar om alles wat er vanwege de coronacrisis bijkwam. Roger: “Om voor de hand liggende redenen zijn we daarom ook afgelopen maandag en dinsdag dichtgegaan. Het was te rustig op straat en het had daarom geen zin om open te zijn. Maar we gaan er weer tegenaan! Het is even niet anders. Natuurlijk is het vervelend, maar het komt goed.”

Goede moed

Roger blijft positief. “Ik ben natuurlijk niet de enige die hier last van heeft. We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje. Samen komen we er ook wel weer uit”, geeft hij aan. “In eerste instantie zit Quatta als pop-upstore zes maanden in het pand, maar we gaan ervan uit dat we langer blijven. Dan moet de situatie natuurlijk ook een beetje veranderen. Ik blijf positief.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Quatta
Foto: Quatta
Foto: Quatta
Foto: Quatta

Over Quatta

Roger opende ongeveer 15 jaar geleden voor het eerst een zaak in Tilburg. Bij die vestiging van Quatta verkoopt hij schilderijen, kunst en meubels uit Indonesië. “Dat begon nadat we op wereldreis waren geweest. We begonnen met de verkoop van schilderijen, maar de ruimte was dan zo leeg. Daarom zetten we er meubels bij. Inmiddels wordt dat nog veel meer verkocht dan de schilderijen zelf.”

Lees ook:

tip sociale onthouding

Guido heeft de gouden tip om sociale onthouding door te komen

Door de nieuwe maatregelen van de overheid zit Den Bosch de komende weken deels op slot. Horeca, sch...

Deze Bossche restaurants bezorgen eten in tijden van coronavirus

Even naar een restaurant voor een hapje of drankje zit er in ieder geval tot 6 april niet in, vanweg...

Of winkels in Den Bosch ook sluiten? ‘Wij zijn vooralsnog gewoon open’

Door de nieuwe maatregelen van het kabinet (alle scholen, horeca, sportkantines en kinderdagverblijv...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.