Reminder: zaterdag opent deze nieuwe Bossche zaak!

Aangeboden door Fonte di Vita 3 januari 2019

Kijk, dit is een goed begin van het nieuwe jaar: zaterdag 5 januari opent al meteen een nieuwe Bossche zaak. Het gaat om All Body Den Bosch. 

De zaak opent de deuren aan de Rompertsebaan 54 en is hét nieuwste instituut van Den Bosch dat helpt bij gewichtsafname, figuurcorrectie en huidverbetering voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ze maken daarbij gebruik van de nieuwste apparatuur én apparatuur waar je weinig inspanning voor hoeft te doen.

Gericht afvallen

Neem bijvoorbeeld de infraroodtunnel. Die zorgt ervoor dat je een hoop calorieën verliest terwijl je niets hoeft te doen. Ideaal! Verder kun je bij All Body Den Bosch straks gerichter afvallen. Dat gebeurt met de allernieuwste apparatuur en methodes. De infraroodtunnel zorgt er zelfs voor dat je 800 kilocalorieën kunt verbruiken terwijl je ligt. Er zijn ook cryobehandelingen voor vetrolletjes, er is een personal trainer en ook een voedingsdeskundige/psychologe als je struggles hebt met afvallen.

Toffe openingsactie

Zaterdag kunnen we tussen 10.00 en 14.00 uur voor het eerst binnenstappen bij All Body Den Bosch. De opening wordt gevierd met een toffe actie: als je langskomt krijg je een cadeaubon die je binnen het nieuwe instituut kunt besteden. En hoe vroeger je komt, hoe hoger het bedrag… Let’s go!

Lees meer:

all body den bosch

Kijk aan! Er opent een gloednieuwe zaak: All Body Den Bosch

Het jaar duurt nog even, maar we hebben alvast een openingsnieuwtje: op zaterdag 5 januari 2019 open...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fonte di Vita. Meer over Fonte di Vita ontdekken?

Fonte di Vita beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 20:00

Rompertsebaan 54 , Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.