Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

PUIK Bistrotheek maakt plaats voor nieuw restaurant: Petite Swanjéé vanaf nu open

Aangeboden door FF Swanjéé 3 juni 2020

Waar de coronacrisis zoal toe leidt: Kim en Steef Spanjer hebben besloten om hun zaak PUIK Bistrotheek in de Hinthamerstraat te sluiten. Althans, broer en zus doen de deuren niet voorgoed dicht… In het pand zetten ze de formule van hun succesvolle restaurant FF Swanjéé (de buurman dus) door onder de naam Petite Swanjéé. 

FF Swanjéé krijgt daarmee een nieuwe, kleine zus! Met een volle batterij (en terras in de Sint-Jan-tuin) heropenden Kim en Steef maandag 1 juni de deuren van hun restaurant; vanaf vandaag (woensdag 3 juni) is ook Petite Swanjéé open. Opgetogen zijn beiden na een vervelende periode, maar: de coronacrisis bracht ze toch ook heel wat positiefs. “Het afhalen en bezorgen beviel zo goed dat we dit voorlopig doorzetten”, zegt Steef enthousiast. “En PUIK Bistrotheek gaat vanaf nu verder onder de naam Petite Swanjéé.”

Petite Swanjéé

PUIK kreeg een grondige metamorfose en werd helemaal in stijl van FF Swanjéé gebracht. “Het interieur is vernieuwd, de muren zijn geschilderd en de ramen zijn voorzien met het logo van Petite Swanjéé. Alleen de luifel moet nog vervangen worden, maar dat volgt later. Verder nemen we het concept van FF Swanjéé over: een selectie van de mooiste gerechten en daarbij de keus uit de volledige wijn-, bier- en cocktailkaart, hetzelfde personeel, dezelfde bestelmogelijkheden en uiteráárd verhuist ook onze specialiteit, de Chateau Briand Stroganoff, naar Petite. En de specialiteit van PUIK, de Peking Eend, blijft!” Meer info over het menu is te vinden op de website.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Nieuwe openingstijden

Vanaf 1 juni gelden andere openingstijden: FF Swanjéé is elke dag geopend (ma-do vanaf 16.00 uur, vrij-zo vanaf 12.00 uur), Petite Swanjéé van woensdag tot en met zondag (vanaf 17.00 uur). Mooie bijkomstigheid: het (voorlopige) terras in de tuin van de Sint-Jan is elke dag open van 12.00 tot 22.30 uur. Daarnaast gaan ze bij Swanjéé, mede vanwege de huidige situatie omtrent corona, standaard werken met shifts zodat iedereen op gepaste afstand kan genieten van beide Swanjéé’s. Meer info over de tijden en reserveren is te vinden op de website.

Reserveren verplicht

Reserveren kan zowel bij FF als Petite Swanjéé telefonisch of via het reserveringssysteem, waarbij je een voorkeurstijd kunt aangeven. Na reservering ontvang je direct een bevestiging. Een plek aan de bar en grillbar is door de verscherpte coronamaatregelen helaas tijdelijk niet mogelijk. Wil je genieten van een borrel of hapje op het terras? Ook dan moet je reserveren via:

Lees ook:

FF Swanjéé

Horecaondernemers Kim en Steef: ‘We rijden nu zelf rond om eten te bezorgen’

"We proberen er een positieve draai aan te geven", zegt Steef Spanjer aan de telefoon. Hij is op weg...

Guido is vaste gast bij dit Bossche restaurant: ‘Eerlijk koken is belangrijker dan tierelantijntjes’

Guido Meulendijks woont 150 meter van Restaurant FF Swanjéé en komt er minstens een keer per week le...
FF Swanjee

Wil je zien: bij FF Swanjéé bereiden ze het eten aan tafel

Natuurlijk ga je naar FF Swanjéé om je buik te vullen met heerlijke gerechten, maar wist je dat de k...

Meer over Petite Swanjéé ontdekken?

Petite Swanjéé restaurants en horeca

Geopend17:00 - 23:00

Hinthamerstraat 80, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Deze bijdrage wordt je aangeboden door FF Swanjéé. Meer over FF Swanjéé ontdekken?

FF Swanjéé

Geopend12:00 - 22:30

Hinthamerstraat 76-78, Den Bosch

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.