Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort in Den Bosch: veganstore PLANT

Door Marèl Holtermans 5 november 2019

Je eet er 100% plantaardige gerechten te midden van artikelen die ook duurzaam zijn. Waar we het over hebben? Over PLANT, een nieuwe plant-based store die in Den Bosch wordt geopend. Wij vertellen je waar en wanneer de zaak komt. 

PLANT-based eten

De eigenaar van PLANT is geen onbekende naam in Den Bosch. Larisa Versluis runt ook Oerwoud in de Vughterstraat. Dat blijft ze doen. Larisa: “Oerwoud loopt supergoed en daar ga ik zeker mee door, maar ik wil het plantaardige en duurzame aanbod in de stad vergroten. Dit ga ik nu doen met een plek waar je kan lunchen en duurzame producten kan shoppen. In de winkel vind je onder meer slowfashion, jumpsuits, verzorgingsproducten en tassen.”

Op zoek naar een pand

De zoektocht naar het juiste pand heeft maar liefst twee jaar geduurd. “Het zat niet mee”, vertelt Larisa. “Ik had eerder een paar andere panden op het oog, maar dat lukte dan toch net niet. Zo ook het gebouw waar Hey! Den Bosch in zit. Maar uiteindelijk heb ik de perfecte plek gevonden: het pand van Foto Het Zuiden. Ik krijg 1 maart de sleutel en hoop een paar weken later open te gaan. Spannend!”

Tekst loopt door onder de foto

Verdiepingen

Het gebouw heeft meerdere verdiepingen en Larisa weet al goed hoe ze die het liefst wil indelen. Zo komt er een gedeelte waar mensen kunnen lunchen, maar zijn er ook ruimtes die organisaties of bedrijven kunnen huren voor vergaderingen. Daarnaast is ze van plan om in de toekomst workshops te geven in het gebouw.

We moeten nog even geduld hebben, maar als de winkel open is, gaan we langs!

Lees ook: 

Wanderwood

[VIDEO] Wanderwood is open en wij namen een kijkje

Ben jij dol op planten en maak jij van je woonkamer het liefst een urban jungle? Dan word je zeker b...
Anouk Mijdam

Leuk volgens local Anouk: ‘Bij Café Oerwoud waan je jezelf in de jungle’

Deze week is onze leuke local Anouk Mijdam aan de beurt om haar favoriete plekjes van de stad met ju...
huizen planten

7 x Bossche huizen die helemaal volstaan met planten

Sommige mensen kunnen net een vetplantje in leven houden, anderen hebben een hele jungle in huis geh...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.