Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oelala! Den Bosch krijgt er (waarschijnlijk) een pizzaketen bij

Door Marèl Holtermans 19 augustus 2019

Pizza, wie is er niet dol op? Er zijn in Den Bosch al behoorlijk wat pizzeria’s te vinden, maar binnenkort komt er misschien nog eentje bij. De grote Amerikaanse keten Papa John’s Pizza wil naar ons stadje komen. Dit is wat we tot nu toe weten over de plannen.

Komt-ie of niet?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is nog niet zeker dat Papa John’s Pizza naar Den Bosch komt, maar de kans is wel groot. In een reactie laat de keten weten: “Het is correct dat Papa John’s plannen heeft om een vestiging in Den Bosch te openen. Wij zijn nog afhankelijk van een aantal externe factoren.” Wat deze factoren precies zijn, is niet duidelijk.

Met een keuze uit minimaal twintig pizza’s hoef jij nooit meer zonder deze Italiaanse lekkernij thuis te zitten. Je kunt ook zelf je pizza samenstellen of twee verschillende smaken kiezen waarbij je van alle twee een halve pizza krijgt. Bij de zaak kun je pizza’s afhalen of laten bezorgen. Voor dit laatste gebruikt Papa John’s elektrische scooters. Als het restaurant onze kant op komt, kun je in ieder geval genieten van een leuke openingsactie: bij de opening van een nieuw filiaal worden gratis pizza’s uitgedeeld.

Over Papa John’s Pizza

Papa John’s groeit de laatste jaren heel snel in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf werd in 1985 opgericht in Jeffersonville, Louisiana (VS) en zit nu al in meer dan 45 landen. In Nederland zit het restaurant al in onder ander Amsterdam, Delft, Den Haag en Eindhoven.

Updates lees je op indebuurt. Houd de website en Facebookpagina in de gaten!

Lees ook: 

Zo jammer! Dit Italiaanse restaurant gaat stoppen: ‘We hebben vreselijk getwijfeld’

Slecht nieuws: je kan nog maar twee maanden genieten van gezonde, biologische Italiaanse gerechten w...
kruisstraat

Hé, spotten we daar een nieuw restaurant?

Tijdens ons dagelijks rondje door de stad zien we opeens iets nieuws. In de Kruisstraat lopen bouwva...

De eigenaar van deze bekende wijnbar begint een nieuw visrestaurant in Den Bosch

Op de plek waar nu Vita Verde zit - het Italiaanse restaurant dat helaas stopt - komt over een paar ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.