Oeh, kledingwinkel Eleven/one opent dit weekend en daar wil je bijzijn

Aangeboden door Eleven/one 15 maart 2019

Ja hoor, er is wéér een nieuwe kledingwinkel in Den Bosch. Dit weekend opent Eleven/one en dat belooft een spektakel te worden. Vlogster Yvonne Coldeweijer is aanwezig, zanger Jeffrey Heese treedt op én de eerste twintig betalende klanten mogen grabbelen naar een cadeaubon.

Enkele dagen voor de opening van de nieuwe kledingzaak staan de klusjesmannen nog op ladders om de winkel klaar te maken. Alles in de trendy modezaak is gloednieuw! Trots aait eigenaresse Corine Bosters over de fluwelen, lichtblauwe banken: “Mooi, hè?” Ze vindt het enorm spannend dat haar droom om een eigen winkel te openen werkelijkheid wordt: “Ik mocht het nooit van mijn man maar het is me toch gelukt!”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Eleven/one
Foto: Eleven/one
Foto: Eleven/one

Een opening met BN’ers

De opening op zaterdag zal niet onopgemerkt gaan: midden in de Rompertpassage komt een podium. Niemand minder dan volkszanger Jeffrey Heese zingt daarop zijn meest populaire nummers.

Bij Eleven/one is de sieradenlijn van Yvonne Coldewijer – ook wel bekend als de ex van Ben Saunders – te koop. Ze licht tijdens de opening zelf de collectie toe. Ben je één van de eerste twintig klanten? Dan mag je een cadeaubon trekken, misschien win je wel een gratis föhnbeurt bij de kapper of een kortingsbon!

(Tekst loopt door onder de foto)

Yvonne Coldewijer
Foto: ANP

Uniek aan de nieuwe winkel is het uitgebreide aanbod in make-up en elke week is er op vrijdag en zaterdag een visagiste in huis. Terwijl je vriendin tussen de jurkjes snuffelt, kun jij jezelf laten opmaken door een professionele visagiste. Bevalt je look naderhand? Dan koop je gelijk de producten om thuis zelf aan de slag te gaan! Maak wel even een afspraak voor je langsgaat voor een make-over.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Eleven/one
Foto: Eleven/one
Foto: Eleven/one
Foto: Eleven/one

Bij Eleven/one zijn veel leuke merken te koop, waaronder Nikkie, Bella Pierre, Red Button en Juffrouw Jansen. Eigenaresse Corine gaat in de toekomst ook kledingmerk Expresso verkopen. Wat haar winkel bijzonder maakt? De klantvriendelijkheid natuurlijk, maar ook de gehele beleving als je binnen bent bij Eleven/one is speciaal. Het is niet zomaar een kledingwinkel, het is een fashionstore met schoenen, tasjes, accessoires, sieraden én make-up. Wauw!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eleven/one. Meer over Eleven/one ontdekken?

Eleven/one beauty en wellness

Nu open09:00 - 20:00

Rompertpassage 14, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.