Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuws! Dit komt er in het grote leegstaande pand aan de Kruisstraat

Door Marèl Holtermans 12 december 2019

De Kruisstraat blijft in beweging. In 2019 openden al veel ondernemers een nieuwe winkel in deze straat. Binnenkort komt weer een zaak bij, dit keer in het oude pand van Re-Bookstore.

Kinderkledingwinkel Petozzi trekt in het gebouw. Dat maken de eigenaren via Facebook bekend. Op dit moment zit Petozzi aan de Minderbroedersstraat, maar daar komt binnenkort dus verandering in!

Leuke buren

Eigenaren Anoek en Geertje vertellen in het bericht dat ze naar de verhuizing uitkijken: “Man man man, wat hebben wij er al zin in!” Met name de nieuwe buren vallen in de smaak bij de twee: Lucy Lane en Drab hebben er volgens de Facebookpost waarschijnlijk twee vaste gasten bij.

Verbouwen

Anoek en Geertje hebben de sleutel nog niet en daarom is het nog niet bekend wanneer de winkel opengaat. Grote kans dat het nog even duurt, want ze moeten flink verbouwen. “Zodra we de sleutel hebben zullen we jullie eens rondleiden in dit ietwat ruimere pand (degenen die wel eens in de winkel zijn geweest zullen zeker beamen dat dat geen overbodige luxe is!” Wij zijn benieuwd…

Tekst loopt door onder de foto 

Wisselingen in de Kruisstraat

Het afgelopen jaar openden veel nieuwe zaken in de Kruisstraat. Sinds januari zit Restobar Nippen er, daarna was het de beurt aan interieurwinkel Frou Frou en pasgeleden opende ook Toko Naga de deuren.

Petozzi

Petozzi begon als webshop, maar doordat er zoveel animo was voor de kleding werd het al snel tijd voor een fysieke winkel. Geertje vertelde hier eerder over: “Eigenlijk was dat nooit het plan. Het doel was om mooie en duurzame kleding te verkopen via het internet, maar het idee voor een fysieke winkel lonkte [ …] We merkten dat we erg uit de toon zouden vallen in wat kleinere steden of dorpen. Hier in Den Bosch passen we veel beter met al die leuke boetiekjes en kleine zaakjes.”

Lees ook:

Petozzi

Geertje van kledingzaak Petozzi: ‘Onze naam betekent stamppot!’

Net om de hoek van M'EAT en Tappunt, zit nog een hotspot waar je ongetwijfeld meerdere keren bent la...
sissy-boy Den Bosch

[VIDEO] Gigantische winkel geopend in een heel bijzonder pand aan de Verwersstraat

Het oude bankgebouw aan de Verwersstraat - beter bekend als de plek waar Robbies zat - heeft een nie...
wijnwinkels den bosch

Wijnen, wijnen, wijnen! 4 x wijnwinkels in Den Bosch

Zit je met je gedachten al bij het weekend? Snappen we! Je kent waarschijnlijk wel dat moment dat je...

Meer over Petozzi ontdekken?

Petozzi winkelen

Geopend10:00 - 17:30

Minderbroedersstraat 8A, Den Bosch

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.