Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bossche ondernemers slaan handen ineen met nieuwe pop-upstore: Borrelplank Van De Buren

Door Marèl Holtermans 3 december 2020

In zware tijden moet je samenwerken. Dat dacht een aantal ondernemers in de binnenstad. Zij starten samen ‘Borrelplank Van De Buren’ in de Hinthamerstraat. 

Een stukje kaas van Arjan’s Kaashuis, vis van Het Viswijf, bier van Brouwerij Boegbeeld en meer: bij het nieuwe Borrelplank Van De Buren kun je vanaf volgende week een pakketje halen met deze producten. Ook Ricky’s Barber & Shop en Natte Snor Bier doen mee het met initiatief.

“De deelnemende ondernemers zijn ‘buren’ van elkaar in de Hinthamerstraat, waardoor zij betrokkenheid ervaren bij elkaars onderneming”, vertelt initiatiefnemer Joris Elsendoorn. De ondernemers doen dit naast hun reguliere werkzaamheden, maar kregen wel hulp: “Tal van buren zijn betrokken bij dit initiatief en bieden hun diensten aan voor het decoreren van de winkel, transport van goederen of helpen mee tijdens de verkoop.”

Tekst loopt door onder de video van Brouwerij Boegbeeld

 

Salvatore

De pop-upstore komt aan de Hinthamerstraat 161A, het pand dat leegstaat sinds het vertrek van Italiaans restaurant Salvatore. Borrelplank Van De Buren is open van donderdag 17 december tot en met donderdag 24 december.

Kerstwinkels

De ondernemers van de Hinthamerstraat zijn niet de enigen die het (tijdelijk) over een andere boeg gooien. Verschillende horecazaken zijn omgetoverd tot kerstwinkel. Ook kiest een aantal horecaondernemers ervoor om kleding te verkopen.

Lees ook:

Veel Bossche horeca-ondernemers toveren eetcafé om tot (kerst)winkel

Nu de horeca vanwege het coronavirus langdurig dicht is, proberen horeca-ondernemers op andere manie...
katten

3 x deze lieve Bossche katten wachten op een nieuw baasje deze kerst

Wil jij graag een kat? Kijk dan eens op de website van Dierentehuis Den Bosch. Daar zitten genoeg ka...
kerstroute top 2000

Kerstliefhebbers: deze speciale kerstroute door Den Bosch wil je proberen

Veel straten in de binnenstad zijn versierd en op sommige plekken klinkt zelfs kerstmuziek op de ach...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.