Nieuw: Restaurant Brass met een heerlijke Franse keuken en een fijne sfeer

Door Marloes van Vliet 11 januari 2018

Geliene van Kleef en Bart Minkman zijn de eigenaren van het splinternieuwe Restaurant Brass aan het Guardianenhof. Ze komen zelf uit Kesteren en rijden dagelijks een halfuurtje op en neer naar onze Bourgondische stad. Ze hebben specifiek voor Den Bosch gekozen omdat de sfeer top is, de mensen leuk zijn en iedereen houdt van lekker borrelen en eten.

Vliegensvlugge opening

Geliene vertelt: ”We mochten eigenlijk pas in januari open, maar de gemeente belde ons opeens op dat we vóór de kerst al open mochten. Toen dachten we: hoe mooi is het om die periode vast mee te pakken en de kerst ook te draaien. Toen hebben we vliegensvlug zzp’ers opgetrommeld, want we hadden nog geen personeel voor in de zaak. Dat is gelukkig allemaal goed gekomen en hebben we een openingsmenu bedacht, zodat gasten vast konden proeven van onze kaart.”

(tekst loopt door onder de foto)

Restaurant Brass
De sfeervolle inrichting van Restaurant Brass

Sfeervol met een Franse keuken

Chef-kok Bart vertelt: ”De keuken is voornamelijk Frans met Aziatische invloeden. Het is de bedoeling dat iedereen hier binnen komt lopen, het is geen super fancy restaurant waar je helemaal opgedoft naartoe gaat. Restaurant Brass is een bistro, maar wel een luxere bistro met een Franse stijl. We willen wel het concept laagdrempelig overbrengen, zodat je even binnen kunt komen lopen voor een lekkere lunch of op vrijdagmiddag een borreltje kunt pakken met fingerfood. Mensen moeten verrast worden door de presentatie van onze gerechten en door de smaak!”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Restaurant Brass
Restaurant Brass
Restaurant Brass
Restaurant Brass
Restaurant Brass
Foto: Bistronomique BRASS
Restaurant Brass
Restaurant Brass
Restaurant Brass
Restaurant Brass

De koperen bistro

”De naam ‘Brass’ komt voort uit de Franse taal, het betekent namelijk zoiets als ‘koper en goudtinten’, daarom hebben we die kleuren ook overal in het restaurant terug laten komen. En de link naar Frankrijk past natuurlijk ook weer goed bij de menukaart.” Aldus Geliene.

Ook leuk: jij kunt gaan werken in deze toffe nieuwe hotspot! Restaurant Brass is nog op zoek naar medewerkers in de bediening. Lijkt je dat wat? Mail dan je CV en motivatie naar [email protected] en wie weet sta jij hier binnenkort de lekkerste gerechtjes te serveren.

[mc4wp_form id=”5250″]

Bistronomique BRASS restaurants en horeca

vandaag gesloten

Guardianenhof 26 , Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.