Vanaf vandaag geopend in de Vughterstraat: Toasted & Roasted 🍞

Door Marloes van Vliet 13 juli 2017

YES, vandaag is er weer een nieuw tentje geopend in Den Bosch: Toasted & Roasted. Zoals de naam al verklapt; hier worden tosti’s, toasts en wraps gemaakt. Wij van indebuurt Den Bosch namen meteen een kijkje, want als het nieuw is en om eten draait, zijn wij er natuurlijk als de kippen bij.

Tosti’s maar dan net even anders

Misschien denk je bij een eettent met tosti’s op de menukaart: ‘Kan ik ook prima zelf thuis maken.’ Klopt ook natuurlijk, maar aan deze tosti’s zit net even een lekkere twist die je niet verwacht. Wij kozen voor tosti ‘De Traiteur’ met daarop zachte en gekruide pulled pork met een heerlijk BBQ sausje en de wrap met kip. Eerlijk is eerlijk: de smaak van beide gerechtjes is erg goed, de combinaties van producten mooi gekozen en het ziet er smakelijk uit.

toasted-roasted
Smakelijk!

Bestel maar

Heb je jouw favo tosti, wrap of toast uitgekozen? Dan kun je gaan zitten wachten tot je een ons weegt, maar het is beter om even op te staan en binnen te bestellen (dit staat overigens ook aangegeven op de menukaart). Het sfeertje binnen is gezellig, de meubels passen bij elkaar en het publiek is uiteenlopend. Ook is Toasted & Roasted perfect als werkcafé, is er WIFI aanwezig en er zijn genoeg plekjes om met je laptop plaats te nemen.

toasted-roasted
De menukaart van Toasted & Roasted

Mensen kijken

Het cafeetje ziet er niet alleen van binnen heel gezellig uit, ook buiten kun je plaatsnemen want Toasted & Roasted heeft een terras, wat heel prettig is voor de zomerdagen. Je kijkt uit op de drukke Vughterstraat dus er is altijd wat te zien! Snel een tosti gaan proeven dus 😉

toasted-roasted
De gezellige uitstraling van Toasted & Roasted

 


Meer over Toasted & Roasted ontdekken?

Toasted & Roasted restaurants en horeca

Nu open08:00 - 17:00

Vughterstraat 8D, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.