Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Den Bosch: hippe sportschool voor vrouwen

Aangeboden door bbb health boutique Den Bosch 26 februari 2018

Sporten doen we binnenkort niet meer in een simpele sportschool, maar in een heuse ‘health boutique’ voor vrouwen. Eind maart opent namelijk bbb health boutique in Den Bosch. Er zijn al vestigingen in de Amsterdamse Jordaan, Utrecht, Delft, Den Haag, Haarlem, ’t Gooi en Tilburg, dus je raadt het al: dit wordt een hippe zaak.

Trainen doen ze hier niet op loopbanden en stepapparaten, maar in unieke warmtecabines waarin de temperatuur kan oplopen tot 50 graden. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren en stimuleert de vetverbranding. En het is natuurlijk lekker ontspannend!

Ook BN’ers trainen bij bbb

Honderden vrouwen – onder wie bekende Nederlanders – zijn bij bbb afgevallen, hebben er een mooier figuur gekregen, zijn fitter, blijer met hun lijf, hun eetpatroon en zichzelf! Zo ook de bekende actrices Kiki van Deursen, Tina de Bruin en Toprak Yalçiner. Naast het doelgericht sporten, is Toprak ook nog eens erg te spreken over de persoonlijke benadering. “Het is heel persoonlijk bij bbb. Ik voel me heel erg welkom. Als vriendinnen vragen hoe ik zo in shape ben gekomen en blijf, zeg ik: bbb.”

bbb health boutique
bbb health boutique in een andere stad

De baby mag mee

Ben je zwanger of net bevallen? Dan ben je bij bbb óók aan het juiste adres. Tina de Bruin sportte bij bbb tijdens haar zwangerschap en neemt haar kleintje nu mee naar de bring your baby, een uurtje waarin moeders met hun kinderen kunnen sporten. “Zo gezellig met al die kleintjes voor de cabines. Dan kan je sporten en je baby meenemen.”

Dé plek om te sporten

Bij bbb zit je dus goed als je doelgericht en efficiënt wil sporten, shapen en afvallen. Daarnaast kun je ook lessen yoga, Pilates en HITT volgen. Verder word je gecoacht bij het veranderen van je leefstijl en er werken psychologen, personal trainers, fysiotherapeuten en diëtistes. Een betere plek om te sporten kunnen wij ons niet meer voorstellen.

bbb health boutique
bbb health boutique in een andere stad

Drie zusjes

Eind maart openen de drie zussen Karin, Nicole en Miranda bbb health boutique aan de Orthenstraat, nummertje 290. Het is hun derde zaak: ook in Tilburg en Den Haag hebben ze een studio. “We geloven in het concept van bbb. De persoonlijke benadering en de holistische visie is voor veel vrouwen hét alternatief voor de reguliere sportschool. We denken dat Den Bosch een perfecte stad is voor een bbb”, aldus de drie Brabantse zusjes.

Nog even geduld

Wanneer de Bossche vestiging opengaat? Dat gaat vrijdag 24 maart gebeuren! Wij gaan sowieso langs om ons figuur nóg beter te krijgen! Je kunt je al wel opgeven voor een proefles. En dit is sporten bij bbb:

 


Meer over bbb health boutique Den Bosch ontdekken?

bbb health boutique Den Bosch sport en bewegen

Gesloten08:00 - 13:30

Orthenstraat 290, Den Bosch

Bekijk meer:sport en bewegen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.