Net open: het smaakvolle Thaise afhaalrestaurant Pranee

Aangeboden door Thais afhaal Pranee 26 juni 2018

Kwijlen geblazen: sinds twee weken kun je in de Zuiderpassage de allerlekkerste Thaise gerechten afhalen bij chefkok Pranee. Zij zit al 25 jaar in de business en weet hoe je écht lekker Thais kunt eten. 

Er zit een wezenlijk verschil tussen ‘ff snel langs de Thai’ of Thais eten afhalen bij Pranee. Zij verzorgt alle gerechten tot in de puntjes, zodat de smaak perfect is – en dat proef je. Pranee heeft inmiddels 25 jaar ervaring als kok, waarvan ze 21 jaar in Hongkong heeft gewerkt en de laatste vier jaar in Nederland. Vanaf haar beginjaren in de keuken wilde ze al een eigen restaurant runnen en dat is nu gelukt!

Koken met passie

Pranee en haar man Adrie hebben elkaar acht jaar geleden ontmoet. Pranee besloot vier jaar geleden bij Adrie in te trekken en ze verhuisde naar Nederland. Ze begon meteen met werken als chef-kok bij een Thais restaurant in Oisterwijk. Een jaar later is ze teruggegaan naar Thailand om voor haar zieke moeder te zorgen. Toen ze, na zes maanden, weer terug kwam in Nederland is ze gaan werken bij een Thaise afhaal in Vught. Ze stortte zich ook volledig op haar inburgeringscursus die ze binnen zeven maanden afrondde. Hard work pays off! 

Genieten van Thais eten

De hoofdzaak dat Pranee een eigen Thais afhaalrestaurant wilde openen, is omdat ze het heerlijk vindt om te zien hoe andere mensen genieten van haar eten: ”Het allerbelangrijkste is dat klanten mijn gerechtjes lekker vinden en juist daarom steeds terugkomen. Ik word automatisch blij als andere mensen dat ook zijn!” Na een grondige verbouwing is Pranees zaak zo goed als af. Hier en daar moet er nog wat gebeuren – maar Pranee kan haar beroemde gerechten bereiden en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Pranee Thais afhaalrestaurant | Foto: indebuurt Den Bosch
Pranee Thais afhaalrestaurant | Foto: indebuurt Den Bosch
Pranee Thais afhaalrestaurant | Foto: indebuurt Den Bosch
Pranee Thais afhaalrestaurant | Foto: indebuurt Den Bosch

Eigen smaak

”Ik heb mijn hele leven gekookt toen ik in Thailand woonde met mijn moeder en daardoor heb ik steeds meer ervaring gekregen in deze keuken. Ik heb koksopleidingen gevolgd en een aantal diploma’s behaald als kok in de categorie ‘wereldkeuken’. Vervolgens ben ik gaan werken in het beroemde Siam Paragon in Bangkok. Ook heb ik 20 jaar in Hongkong gewerkt als privékok bij verschillende Amerikaanse en Britse families.”

”Mijn gerechten hebben de smaak uit centraal Thailand en zijn heel populair, ook in Nederland. Ik probeer zoveel mogelijk de authentieke Thaise smaak te behouden, maar ik houd uiteraard ook rekening met de Nederlandse wensen. Iedereen kan aangeven als ze het eten wat pittiger of juist wat minder pittig wensen. Ook gerechten die niet op de menukaart staan kunnen bereid worden.” Kortom: zit je zondagavond op de bank en heb je géén idee wat je wilt eten? Ga dan even langs de Zuiderpassage en proef een kwalitatief hoogstaand Thais gerecht!

Thais afhaal Pranee thaise restaurants

Nu gesloten15:00 - 20:00

Vondelstraat 6 , Den Bosch

Bekijk meer:thaise restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.