Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

New kid in town! Kledingwinkel Xandres is geopend en zo ziet het eruit [foto’s]

Door Marèl Holtermans 8 oktober 2019

Den Bosch is een kledingwinkel rijker! Op de Verwersstraat is dinsdagmiddag Xandres geopend. Het Belgische merk was al bij een aantal warenhuizen in Nederland te koop, maar dit is de eerste eigen winkel van Xandres in ons land. Geen tijd om langs te gaan of geen zin om de regen te trotseren? Neem hier een digitaal kijkje!

De kleding is netjes opgevouwen, de schilderijtjes hangen aan de muur en de koekjes liggen al op een schoteltje: de medewerkers van Xandres zijn klaar voor de grote opening. “We zijn ook al een tijdje bezig”, geeft de shopmanager toe. “Zelf ben ik er nu een maandje, maar door de drukke werkzaamheden voelt het alsof ik gisteren begon. De dagen vlogen voorbij!”

Klussen

De afgelopen maand bestond voor de medewerkers uit klussen, voorbereiden en personeel zoeken. “Het is leuk om te zien dat de mensen van Sissy-Boy, dat eerst in dit pand zat, vaak een kijkje komen nemen. Ze zijn verbaasd over hoe het er nu uitziet. Het pand heeft een heel andere look: er ligt een nieuwe vloer, we hebben de etalages aangepakt en hebben ons bezig gehouden met de juiste open uitstraling. En ja, ik heb zelf ook meegeklust!”

(Tekst loopt door onder de foto’s) 

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Xandres

Modemerk Xandres komt oorspronkelijk uit België. De kleding was al bij een aantal warenhuizen in Nederland te koop. Nu is op de Verwersstraat de eerste winkel in Nederland geopend. “Waarom Den Bosch? Dat lijkt me vrij logisch: Den Bosch is een goede shopstad! Xandres was al een tijdje op zoek naar een plek in Nederland, het liefst aan de grens van België. Dit pand was een buitenkansje! We hopen binnenkort ook in andere Nederlandse steden te openen.”

(Tekst loopt door onder de foto’s) 

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Veel wisselingen op de Verwersstraat

Xandres is niet de enige nieuwe winkel in de Verwersstraat. Iets verderop opent Sissy-Boy binnenkort. De kleding- en accessoirewinkel komt in het pand waar Robbies huisvestte. Weer een stukje verder komt Penn&Ink N.Y.: de medewerkers van deze kledingwinkel zijn bezig met de allerlaatste voorbereidingen. Houd indebuurt in de gaten voor updates!


Meer over Xandres ontdekken?

Xandres kledingwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Verwersstraat 9, Den Bosch

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

Pizzarestaurant Papa John’s komt naar Den Bosch en zoekt jou

Pizza, wie is er niet dol op? Wij in ieder geval wel en heel veel Bosschenaren met ons. Er zijn al b...
pop-upstore kustomaid

Snel naar de stad! Er is een nieuwe pop-upstore in Den Bosch

Jeej! Goed nieuws voor shoppers: op het Minderbroedersplein kun je een nieuw adresje bezoeken. Wij h...

Anne (25) runt de nieuwe Bakkertje Bol-winkel in Den Bosch: ‘We zijn zeven dagen per week open’

Ze heeft nog nooit een eigen zaak gehad maar toch heeft ze er ontzettend veel zin in: Anne den Teuli...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.