Maak kennis met Respect Gym: sport deze maand gratis en krijg een full body scan

Aangeboden door Stichting Respect Gym 19 december 2017

Respect Gym is nieuw in Den Bosch en gaat officieel pas in januari 2018 open, maar je kunt nu al kennismaken met deze gigantische sportschool. Als je je nu inschrijft, sport je in december gratis en kun je vanaf januari meedoen met de vier weken challenge – om al die kerstkilo’s eraf te zweten (dat wil je).

Leer oneindig veel sporten kennen

Bij Respect Gym op het Vogelplein zitten maar liefst 20 sporten onder één dak. Als je lid wordt van deze sportschool mag je onbeperkt gebruik maken van het kracht- en cardiogedeelte (met hightech apparatuur uit Amerika – prettig), maar je mag ook wekelijks een andere soort sportles bijwonen. Denk aan bootcamp, crossfit, kickboksen, yoga, paddle surfen en nog zóveel meer – zelfs buiten is een parcours om af te leggen. Op die manier ontdek je veel sneller welke sport jou het meest ligt, zonder je bij allerlei verschillende sportscholen en clubs aan te sluiten – ideaal!

(tekst loopt door onder de foto’s)

Respect Gym
Respect Gym | Foto: indebuurt Den Bosch
Respect Gym
Respect Gym
Respect Gym
Foto: indebuurt Den Bosch

Raak je kerstkilo’s kwijt

Een welbekend begrip: de kerstkilo’s. Elk jaar zijn ze er weer en elk jaar willen we die extra pondjes er zo snel mogelijk af trainen. Gelukkig heeft Respect Gym dé oplossing gevonden voor het zo snel mogelijk kwijtraken van deze overtollige kilo’s: de vier weken challenge. Allereerst krijg je een full body scan: waarbij je vetpercentage wordt gemeten, je doelen worden besproken en een voedingsschema wordt opgesteld samen met jouw coach. Vervolgens kom je drie keer per week trainen en als je in de tussentijd goed op je voeding let, kun je in vier weken vier kilo afvallen.

Klinkt goed toch? Omdat je een personal coach krijgt die jou door deze challenge heen gaat slepen, ben je automatisch gemotiveerd om het vol te houden. Je kunt gewoon thuis inloggen in de Respect Gym omgeving waar je op ieder moment van de dag jouw voedingsschema kunt checken. Wel vragen ze bij Respect Gym of je eerlijk en open bent. Heb je een cheatday gehad? Geef het eerlijk aan, dan kijkt je coach mee naar een snelle oplossing. Ook goed om te weten: 60 plussers en kinderen tot en met 14 jaar sporten gratis bij deze gym (onder toezicht van een ouder)!

Boksen met Hennie

Hennie Mandemaker is een begrip in de bokswereld én geeft les bij Respect Gym. Hij focust vooral op het technische aspect van het boksen en kan je onwijs veel leren. Hennie vertelt: ”Ik heb ondertussen zoveel jongens geholpen via mijn coachingstraject – dat geeft me een goed gevoel. Vooral kids die het thuis niet breed hebben maar waar ik potentie in zie, die laat ik soms gratis of voor weinig geld hier boksen, omdat ik ze graag zie groeien en vooruit zie gaan.” Houd onze site in de gaten, in het volgende artikel over Respect Gym laten we Hennie wat langer aan het woord 😉

hennie-mandemaker
The legend: Hennie Mandemaker

Stichting Respect Gym sportscholen

Nu open07:00 - 22:00

Vogelplein 2a, Den Bosch

Bekijk meer:sportscholen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.