Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De nieuwste zaak in Den Bosch is geopend: ‘Mensen zijn hartstikke enthousiast!’

Aangeboden door JANZEN 4 mei 2020

Het is gedurfd: in tijden van de coronacrisis een winkel starten. Gertjan Schot twijfelde geen seconde en opende woensdag 29 april cosmeticazaak JANZEN in de Kerkstraat. Daarmee gaf hij Den Bosch alvast het eerste cadeau voor Moederdag, nu jij nog! 

De opening is hartstikke mooi nieuws: tot voor kort konden Bosschenaren bij zevenhonderd shop-in-shops in Nederland terecht voor de producten van JANZEN. Maar het werd tijd voor een eigen winkel, zo vertelde Gertjan ons. En ja, welke stad leent zich daar beter voor dan Den Bosch? Duh!

Den Bosch is happy

Volgens Gertjan past JANZEN bij onze stad en dat blijkt: veel Bosschenaren weten de nieuwe winkel goed te vinden, ziet ook Marion Heijmans. Zij is als shopmanager verantwoordelijk voor de cosmeticazaak. “We hebben al veel goede reacties ontvangen”, vertelt Marion trots. “We merken dat mensen hier het JANZEN-gevoel ervaren waar ze naar op zoek waren.”

Tekst loopt door onder foto.

janzen den bosch
Shopmanager Marion Heijmans (l) en eigenaar Gertjan Schot. Foto: indebuurt Den Bosch

Alleen maar JANZEN in Den Bosch

De opening van JANZEN in Den Bosch is eigenlijk te danken aan alle vele trouwe klanten, die vroegen om een eigen winkel. Gertjan ging ervoor en vond met Kerkstraat 6 het geschikte pand. Het voordeel van de eigen winkel is dat je als klant helemaal in de JANZEN-sfeer komt. “Er wordt veel gebruikgemaakt van de wastafels waar mensen de producten kunnen testen”, vertelt Marion. “Daarnaast vind je hier alleen hetgeen waar je naar op zoek bent: JANZEN.”

“Niemand gaat met lege handen naar huis”

Marion is trots dat ze samen met het enthousiaste team de eerste fysieke winkel van JANZEN in Den Bosch mag leiden. Inmiddels heeft ze al heel wat Bosschenaren verwelkomd. “Wat opvalt is het enthousiasme van de mensen. Niemand gaat met lege handen naar huis. Dat is natuurlijk een goed teken!”

Tekst loopt door onder foto.

janzen den bosch
Foto: JANZEN

Giftset

Aanvankelijk zou JANZEN begin april openen, maar door de coronacrisis werd dit een maandje opgeschoven. Qua timing een goed moment: zondag 10 mei is het Moederdag. En wie maak je het meest blij met de producten van JANZEN? Juist, mama’s! In de winkel koop je naast een heleboel losse producten ook giftsets, zoals deze Pure Moments Giftset.

Verras je moeder

Hebben we je ‘wat-koop-ik-voor-Moederdag’-issue opgelost? JANZEN is zeven dagen in de week geopend (check de openingstijden hier). Het team ontvangt je met open armen en helpt graag met het samenstellen van een leuk Moederdagcadeau. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk de website via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door JANZEN. Meer over JANZEN ontdekken?

JANZEN speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Kerkstraat 6, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

JANZEN

De winkel van Gertjan is nu open: ‘Het merk past bij Den Bosch’

Het is gedurfd: een winkel starten in tijden van de coronacrisis. Gertjan Schot deed het. Hij opende...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.