Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chocolaat maar komen! Er komt een chocolatier aan de Vughterstraat

Door Marèl Holtermans 22 november 2019

Terwijl de ene chocolatier vertrekt uit de stad, kondigt de ander zich alweer aan. Coco & Sebas komt namelijk naar Den Bosch. Dit weten we tot nu toe over de winkel. 

De Vughterstraat wordt de komende tijd nog iets smakelijker. Naast de Meesterbakker, het Vlaamsch Broodhuys en Toasted & Roasted komt er nog een plek waar je je buik rond kunt eten: chocolatier Coco & Sebas. De zaak opent in het pand van Maria Tailor, die eerder dit jaar wegging.

Coco & Sebas

Coco & Sebas is een chocolatier waarbij het draait om duurzame producten. De zaak doet mee aan het Cocoa Horizons-programma. Dit is een project waarbij de deelnemende winkeliers cocoaboeren ondersteunen en strijden voor een eerlijke handel. De producten van Coco & Sebas werden eerder al bij La Place en Jumbo verkocht en binnenkort dus ook bij de nieuwe winkel! Volgens de website opent de zaak eind november. De precieze datum is nog niet bekend.

Brabantse eigenaren

De eigenaren van de nieuwe zaak zijn bekend met het Brabantse landschap. Coco & Sebas zag het levenslicht in 2016, toen begonnen de ondernemers een winkel in Best. Al snel bleek die ruimte te klein en verhuisden ze naar Oirschot. Een tijd geleden hadden ze een vestiging in Eindhoven, maar die is helaas weer weg.

Tekst loopt door onder de foto 

Coco & Sebas
Foto: indebuurt Den Bosch

Locatie

Voorheen zat kledingwinkel Maria Tailor in het pand. Ondanks dat de winkel goed liep, moest de zaak dicht. “Het is heel jammer, want we hadden veel vaste klanten. Helaas was het pand van mijn ex en bij de scheiding heb ik de winkel niet overgenomen”, vertelde de ontwerper eerder. Maria Tailor was bekend geworden na haar deelname aan RTL-programma ‘Modemeisjes met een missie‘. De kleding is op dit moment alleen nog online verkrijgbaar.


Meer over Coco & Sebas ontdekken?

Coco & Sebas chocolaterieën

Vughterstraat 2, Den Bosch

Bekijk meer:chocolaterieën

Lees ook:

Het allereerste overdekte winkelcentrum van de stad en een plek voor krakers: dit is Noord

Wonen in Den Bosch kan in monumentale panden of chique nieuwbouwcomplexen, in rustige buurten met ve...
wijnwinkels den bosch

Wijnen, wijnen, wijnen! 4 x wijnwinkels in Den Bosch

Zit je met je gedachten al bij het weekend? Snappen we! Je kent waarschijnlijk wel dat moment dat je...
orthenstraat moeder zoekt getuigen

Nieuw: we krijgen er een kledingwinkel bij in Den Bosch

Lange tijd heeft het pand naast Dille & Kamille op de Orthenstraat leeggestaan. Maar nu komt er eind...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.