Dit is waarom deze nieuwe winkel van Nieke (29) net even anders is dan anders

Aangeboden door STYL. 8 maart 2019

Deze hippe kledingwinkel in de Hinthamerstraat is nét open: STYL. Eigenaresse Nieke Hunsel (29) heeft een collectie dameskleding en accessoires die je nergens anders vindt. Ze kiest namelijk voor kledingmerken als Things I Like, Things I Love en nog veel meer! 

Als je van panterprintjes houdt, moet je echt even bij STYL. binnenlopen: “Ja, daar ik gek op! Ik moet uitkijken dat ik niet alleen maar kleding met dierenprints inkoop”, zegt eigenaresse Nieke. Ze werkte zelf jaren in een grote kledingzaak maar ze wilde meer: “Ik riep altijd dat ik mijn eigen winkel wilde beginnen maar durfde het niet. Op gegeven moment zei iemand: ‘Óf je hebt over tien jaar spijt dat je het nooit hebt geprobeerd, óf je zegt over twee jaar: jammer dat het niet is gelukt.'” Maar het lukte, en de nieuwe kledingwinkel recht tegenover New York Pizza is een echte aanwinst voor de straat!

Foto: Bezoek Den Bosch

Merken die je nergens anders vindt

Jumpsuits, mooie basics, fijne sieraden, (woon)accessoires en originele cadeautjes, je vindt het hier allemaal! Maar waarom je echt bij STYL. moet zijn: ze verkopen unieke merken als Things I Like, Things I Love, Crème de la Crème en Never Fully Dressed. Nieke: “Binnenkort komen twee nieuwe merken binnen: Snurk en Transfer. Ik let erop dat het van goede kwaliteit is, maar niet te hoog geprijsd. Soms denken mensen dat dit een dure winkel is maar als ze eenmaal binnen zijn, vinden ze de prijzen heel erg meevallen.”

Historische pand

Het pand waarin STYL. is gevestigd, heeft een rijke geschiedenis. Achterin de winkel zijn muurschilderingen en plafonds uit de 16de en de 19de eeuw bewaard gebleven. Wauw! De kledingwinkel is strak en modern ingericht met zwart staal en veel groen. Nieke: “Ze lieten me dit pand zien nog voor hij online stond en ik wist gelijk dat ik het wilde. Omdat het een monumentaal pand is, mag je er niks aan doen en geen gaten in de muren boren. Daarom staan alle rekken los of tussen de muren geklemd. Ik heb de winkel minimalistisch ingericht, het pand is van zichzelf al zo mooi!”

Met de collectie kan je alle kanten op: je trekt het aan naar je werk, maar je kan ook gelijk door naar een feestje.

De kleding van STYL is jong, hip en net even anders dan wat overal al hangt. Nieke: “Met de collectie kan je alle kanten op: je trekt het aan naar je werk, maar je kan ook gelijk door naar een feestje.” Deze maand komt de voorjaarscollectie binnen met veel lichte, zomers kleuren. Wij gaan snel langs om onze lente-outfit te shoppen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door STYL.. Meer over STYL. ontdekken?

STYL. winkelen

Nu open10:00 - 17:00

Hinthamerstraat 138 , Den Bosch

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.