Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er wordt iets tofs aan de rand van Den Bosch gebouwd [foto’s]

Aangeboden door WoDo Vastgoed 20 november 2019

Heb jij thuis ook een boot, caravan, oldtimer, tuimmeubels of wat dan ook in de garage (of op de oprit) staan en wil je toch eigenlijk wel wat meer ruimte? Dan komt dit goed uit: er worden aan de rand van Den Bosch opslagunits gebouwd waarin je een heleboel spullen kwijt kunt.

De opslagruimte is ook erg handig voor zzp’ers die thuis geen ruimte hebben en hun spullen daarom graag elders willen opslaan. We hebben de foto’s even bekeken en wow, dit ziet er tof uit!

Je bent zo bij je eigen opslagruimte

In Den Bosch zijn bijna geen opslagunits meer te krijgen (en ruimte om te bouwen is er ook amper) en daarom komen ze nét buiten onze mooie stad te staan. WoDo en HK Vastgoed ontwikkelen de moderne boxen aan de rand van de Groote Wielen (bedrijventerrein Empel-Zuid). Je bent dus binnen no-time bij je eigen opslagunit om – zodra het zonnetje weer schijnt – je boot of caravan tevoorschijn te halen.

Tekst loopt door onder foto. 

opslagruimte Den Bosch
De ruimtes zijn 32 vierkante meter groot. Foto: WoDo Vastgoed

Vier keer zo groot als een normale garagebox

En vergeet dan ook niet de tuinmeubels mee te nemen, want ook daar is ruimte voor: de ruimtes zijn 32 vierkante meter groot en zes meter hoog. Een snel rekensommetje leert dat dat ruim 170 kubieke meter is, en daarmee zijn de units ruim vier keer zo groot als een gemiddelde garagebox! Erg handig dus.

Opslagruimte Den Bosch

Als jij denkt: dit komt als geroepen, dan bof je. Er zijn nog zo’n twintig opslagunits te koop (à € 47.500 ex. BTW), die verkocht worden door de Bossche makelaardij Saris en Partners. Interesse? Bel makelaar Mark Hover op 073-6233311. Wie weet ben jij straks wel de nieuwe eigenaar van een van deze moderne units:

Foto: WoDo Vastgoed
Foto: WoDo Vastgoed
Foto: WoDo Vastgoed
Foto: WoDo Vastgoed

Deze bijdrage wordt je aangeboden door WoDo Vastgoed. Meer over WoDo Vastgoed ontdekken?

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.