Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk: Just Wellness is geopend in Den Bosch! [foto’s]

Aangeboden door Just Wellness Den Bosch 8 november 2019

Bedacht jij je net: ik ben het scheren helemaal beu?! Dan komt dit goed uit! Je kunt vanaf nu terecht bij Just Wellness, dat is geopend in de Gruttostraat. De schoonheidssalon zit in het oude BCC-pand op nummer 29.

En of dit een aanwinst voor Den Bosch is: de megasalon telt 32 (!) behandelkamers, is zo’n 800 vierkante meter groot en biedt behandelingen aan voor een zo’n laag mogelijke prijs. Nou, daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Tekst loopt door onder foto. 

just wellness
De salon in Den Bosch telt 32 behandelkamers. Foto: Just Wellness

32 behandelkamers

In de beautysalons van Just Wellness kun je terecht voor al je uiterlijke verzorging: denk aan definitief ontharen, tatoeageverwijdering, facials, maar ook anti-cellulite behandelingen, manicures en pedicures. “Door de toename aan social media willen mensen steeds beter voor de dag komen. Daardoor is de vraag naar bijvoorbeeld definitief ontharen erg groot en wij kunnen die vraag goed invullen”, zegt Johanna van Veldhoven, die verantwoordelijk is voor de opstart van Just Wellness in Den Bosch.

De grootste beautysalon van Nederland

De schoonheidssalon heeft meerdere filialen in Nederland, waaronder ook in de Brabantse steden Tilburg, Eindhoven en Breda. In Den Bosch opende de zevende vestiging van het bedrijf. Het bedrijf heeft inmiddels honderden behandelkamers en meer dan tweehonderd specialisten in dienst. We kunnen toch wel stellen dat het de grootste beautysalon in Nederland is. En uiteraard blijft Den Bosch niet uit!

Tekst loopt door onder foto. 

just wellness
De beautysalon heeft een goed getraind team. Foto: Just Wellness

Just Wellness blijft groeien

De deuren van de vestiging in onze stad zijn pas net geopend of de volgende openingen staan alweer gepland. Binnenkort opent Just Wellness ook in Utrecht en in Amsterdam komt een tweede vestiging. Ze werken in de salon met topmerken als Dermalogica en OPI en de allernieuwste laserapparatuur. Ben jij ook benieuwd naar een van de behandelingen? Reserveer dan online! En o ja, je profiteert de komende tijd van leuke acties.


Meer over Just Wellness Den Bosch ontdekken?

Just Wellness Den Bosch beauty en wellness

Gesloten09:30 - 18:00

Gruttostraat 29, Den Bosch

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.