Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Den Bosch: Beddenwinkel De Dieze

Aangeboden door SlaapVoordeel.nu 29 mei 2020

Partners Marc en Dagmar Verhoeven hebben de coronacrisis gebruikt om knopen door te hakken. Wat heet: om een nieuw avontuur aan te gaan! Ze openen een tweede beddenzaak aan het Werfpad: Beddenwinkel De Dieze. 

Marc en Dagmar begonnen vijf jaar geleden SlaapVoordeel.nu en vinden het tijd voor een uitbreiding. De huidige zaak, met luxe boxsprings op maat, gaat verder onder de naam Beddenwinkel De Dieze. Hetgeen waar ze vijf jaar hard voor hebben gewerkt, SlaapVoordeel.nu, willen ze niet zomaar wegdoen. Daarom blijft die zaak gewoon bestaan.

Beddenwinkel De Dieze

Op nummer 2 gaat SlaapVoordeel.nu verder. Daar vind je vanaf nu goede voordelige boxsprings en matrassen die snel leverbaar zijn. Stel dat je volgende week een nieuw bed moet hebben, dan zorgen Marc en Dagmar ervoor dat-ie gloedjenieuw bij jou in de slaapkamer staat. In het andere deel van het pand, op nummer 3, zit vanaf nu Beddenwinkel De Dieze. Daar koop je exclusieve op maat gemaakte boxsprings; je kunt hierbij het model, comfort en kleur geheel naar jouw wensen samenstellen.

Tekst loopt door onder foto’s.

Foto: Beddenwinkel De Dieze

Nieuw: Cinderella Signature collectie

“We merken dat onze collectie steeds meer naar de bovenkant verschuift. Met boxspringmerken als Norma en Cinderella, waarvan de laatstgenoemde in de regio Den Bosch exclusief bij ons verkrijgbaar is, tillen we het slapen naar een hoger niveau. De huidige naam, SlaapVoordeel.nu, dekte niet helemaal meer de lading”, vertelt Marc. “Vandaar dat we de luxe boxsprings voortaan verkopen in Beddenwinkel De Dieze.”

Je geluk vind je sowieso

“We runnen nu echt twee aparte beddenzaken”, benadrukt Marc. “Met allebei een eigen ingang en eigen website. Dagmar gaat SlaapVoordeel.nu doen, ikzelf Beddenwinkel De Dieze. We gaan beide zaken echt uit elkaar tillen.” Het enige dat ze gemeen hebben is de schuifdeur. Mocht je bij de ene beddenwinkel niet slagen, dan vind je je geluk ongetwijfeld aan de andere kant!

Nog niks te doen tijdens Pinksteren? Beide winkels zijn tweede pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:

slaapvoordeel.nu

Partners Marc en Dagmar runnen samen een zaak: ‘Ik heb mijn laatste uurloon erin gestopt’

Een echt familiebedrijf. Dat is de juiste omschrijving voor SlaapVoordeel.nu. De beddenzaak aan het ...

Meer over Beddenwinkel De Dieze ontdekken?

Beddenwinkel De Dieze woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Werfpad 2-3, Den Bosch

Bekijk meer:woonwinkels

Deze bijdrage wordt je aangeboden door SlaapVoordeel.nu. Meer over SlaapVoordeel.nu ontdekken?

SlaapVoordeel.nu woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Werfpad 2-3, Den Bosch

Bekijk meer:woonwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.