Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een nieuwe Domino’s in Den Bosch: ‘Sneller, verser, warmer en lekkerder’

Aangeboden door Domino’s Van Ruusbroecstraat 16 mei 2020

Wie geregeld een pizza bij Domino’s bestelt, heeft geluk: Den Bosch krijgt er een nieuwe vestiging bij. Maandag 18 mei opent Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat in De Zuiderpassage. Uiteráárd profiteer je van een leuke openingsactie. 

Een nieuw filiaal op een nieuwe plek… Wat dat betekent? Nog sneller een pizza in huis! Domino’s opent bewust een vierde vestiging in de gemeente Den Bosch. “Daarmee verkleinen we alle gebieden, waardoor de pizza’s nóg sneller bezorgen. Onze gedachte is: sneller, warmer, verser. Daardoor smaken de pizza’s nog lekkerder, we kunnen nu overal binnen zes minuten zijn”, zegt Herman Derkx, franchisenemer van de nieuwe Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat.

Domino’s Van Ruusbroecstraat

Herman zocht samen met zijn compagnons Joey Bouwen en Peter Rooijakkers naar een geschikte locatie. Na 2,5 jaar vonden ze het pand in De Zuiderpassage, waar ze Domino’s eigenlijk al eerder dit jaar wilden openen. “Maar corona gooide wat roet in het eten. We hebben daarom even gewacht”, vertelt Herman, die er nu helemaal klaar voor is. “Het is wel spannend om in deze tijd te openen, maar ik denk dat mensen vertrouwen op ons qua voedselveiligheid en dat de pizza razendsnel wordt thuisbezorgd. Ook voor de afhalers is er nu altijd een Domino’s in de buurt.”

‘Tekst loop door onder foto. 

domino's Van Ruusbroecstraat
Domino’s opent aan de Van Ruusbroecstraat. Foto: Domino’s

Contactloos

Vanwege de coronacrisis gelden bij alle Domino’s-filialen strikte maatregelen. “Alles gebeurt contactloos, zowel tijdens het ophalen als bezorgen”, benadrukt Herman. “Als mensen komen afhalen, vragen we ze rekening te houden met het feit dat er binnen voldoende afstand wordt gehouden. Ook vragen we gasten om via Dominos.nl te bestellen, waarbij ze met iDeal moeten betalen.”

Gratis pizza

Herman verwacht vanaf maandag topdrukte: vanwege de opening van de nieuwe Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat geldt bij alle vestigingen in de gemeente Den Bosch een openingsactie (tot 10 juni). Haal je pizza af? Dan krijg je de tweede gratis. Uiteraard geldt ook dan: de coronamaatregelen worden gehandhaafd en alles gebeurt zoveel mogelijk contactloos. Bestel je een pizza via domino’s.nl? Dan krijg je tot 10 juni de derde pizza gratis.

Elke dag geopend

De Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat opent maandag 18 mei om 11.30 uur. De zaak is van zondag tot en met donderdag geopend van 11.30 – 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.30 – 24.00 uur.

Profiteer nu van de openingsactie en bestel via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Domino’s Van Ruusbroecstraat. Meer over Domino’s Van Ruusbroecstraat ontdekken?

Domino’s Van Ruusbroecstraat pizzeria's

Geopend11:30 - 23:00

Van Ruusbroecstraat 65, Den Bosch

Bekijk meer:pizzeria's
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.