Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ho, stop! Er komt een nieuwe gin-tonic- en cocktailbar en dit is waar

Door Marèl Holtermans 2 juni 2019

Een lekkere gin-tonic of toch een Cosmopolitan, Mai Tai, Mojito en Sex on the Beach: deze en vele andere drankjes zijn straks te verkrijgen bij een nieuwe gin-tonic- en cocktailbar in Den Bosch. Wij vertellen je waar deze nieuwe hotspot komt! 

De Snellestraat is al één van onze favoriete plekken in Den Bosch, maar wordt misschien nóg wel leuker. Op de plek waar nu studentencafé TweeKeerBellen zit, komt een gin-tonic en cocktailbar. Dat melden onze collega’s van het BD. Het café is onlangs overgenomen door een uitbater die al meerdere cafés bezit in Brabant. De kroeg in Den Bosch is de nieuwste aanwinst!

Bobby’s Bar

Café TweeKeerBellen is na carnaval kort dichtgegaan, maar gaat weer open. Pas in het najaar wordt het verbouwd tot het nieuwe café dat Bobby’s Bar gaat heten. Hier kun je heel veel verschillende soorten gin-tonics en cocktails drinken, maar dat is volgens eigenaar Geert Blenckers niet het enige: “We noemen het wel een gin-tonic en cocktailbar. Maar als mensen bijvoorbeeld zin hebben in een bijzonder en lokaal speciaalbiertje, dan hebben we dat ook altijd.” Ook kun je er ‘maaltijdvervangende’ hapjes verorberen. “Denk daarbij aan grote, tapasachtige planken en meer!”

Verbouwing van het café

Bobby’s Bar moet volgens Geert een hippe sfeer krijgen als bij zijn andere kroegen. In Helmond heeft de uitbater meerdere kroegen op zijn naam staan en ook in Eindhoven en Breda zijn er vestigingen van Bobby’s Bar. “Daarover krijgen we veel complimenten in onze vestigingen.” Het duurt helaas wel nog even voordat we daadwerkelijk van een cocktail kunnen genieten: de verbouwing begint in het najaar. Wanneer de zaak precies opengaat, is nog niet bekend.

Bron: BD

Lees ook:

gin tonic banier cocktailbar Den Bosch juni den bosch

5 x de lekkerste gin-tonics van Den Bosch

Wij vinden ze gewoon lekker, maar de Engelsen dronken gin-tonic als middel tegen malaria. Mooi! Dat ...

Ober Djavy: ‘Ik wil ooit een eigen cocktailbar openen’

De ober van de week: de gastvrije (jonge)man die voor heerlijke hapjes en drankjes zorgt en je comfo...
Jan-Willem van der Aa van Coffeelab

Coffee addicts opgelet! Deze tent komt met koffiecocktails

Coffeelab is vanaf 15 april dit jaar open en probeert continu de vernieuwing op te zoeken. Hoe doen ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.