Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Apple-reparatie? Fixers komt naar Den Bosch!

Aangeboden door Fixers Den Bosch – Rosmalen 2 juni 2020

We weten als geen ander hoe vervelend het is als je je iPhone hard laat vallen. Met een kapot scherm ga je het liefst à la minute naar de winkel om hem te laten maken. Vaak betaal je een hoop geld om je waardevolle telefoon te repareren, maar dat hoeft nu niet meer… Fixers komt naar Den Bosch! 

Is je telefoon, tablet of comput kapot? Dan fixt Fixers het. Het bedrijf heeft landelijk meerdere winkels en repareert jouw toestel vaak al binnen een aantal uur. Vanaf nu ben je nog sneller bij de monteurs, want Fixers heeft een winkel geopend aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen (langs de A2).

Partner van Apple

Dat is heel mooi nieuws voor iedereen (en dat zijn er een hoop) met een iPhone, iPad, MacBook of iMac: alle Fixers Stores zijn ‘AASP’, wat wil zeggen dat ze toestemming hebben om Apple-klanten te helpen met hun kapotte toestel. De monteurs zijn allemaal in opleiding bij Apple geweest en weten zo precies hoe ze jou kunnen helpen. Ook voor reparaties binnen garantie kan je bij Fixers terecht. Als partner biedt Fixers Den Bosch dezelfde reparatiekwaliteit als een Apple Store en alle onderdelen komen rechtstreeks van Apple. Voor een Apple-reparatie in Den Bosch ben je bij Fixers dus aan het juiste adres!

Tekst loopt door onder foto. 

fixers den bosch
Fixers Den Bosch – Rosmalen zit langs de A2. Foto: Google Maps

Gegarandeerd van garantie

Een extra reden om je kapotte iPhone naar Fixers te brengen: alleen op reparaties die door Apple of een ‘AASP’ worden uitgevoerd, zit Apple-garantie. Alleen bij een AASP behoud je je Apple-garantie na reparatie. Dit is dus niet zo als je ‘m naar een zelfstandig reparatiecentrum brengt. Als je dat doet komt je fabrieksgarantie te vervallen. Dus, wat doen we in het vervolg? Naar Fixers Den Bosch!

Ophaal- en bezorgservice

De winkel doet alle soorten reparaties, ook voor andere merken als Samsung, Huawei, One Plus, LG en Nokia. Als jouw smartphone, tablet of computer kapot is, dan kun je langsgaan bij de store in Rosmalen of kosteloos opsturen. Voor Apple-gebruikers geldt een extra optie: Fixers werkt met een ophaal- en bezorgservice. Je kunt je apparaat laten repareren zonder zelf langs te gaan. De monteurs komen het toestel bij je thuis ophalen (de dag kun je ook nog eens zelf bepalen) en nemen hem mee voor reparatie. Als alles is gefixt, krijg je een melding en wordt jouw iPhone, iPad, MacBook of iMac keurig thuisbezorgd. Luxe!

Fixers Den Bosch

Is jouw Apple-toestel kapot en wil je gebruikmaken van de ophaal- en bezorgservice? Meld hem dan gauw aan via de website. Een kapot toestel van een ander merk? Meld ‘m aan voor reparatie via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fixers Den Bosch – Rosmalen. Meer over Fixers Den Bosch – Rosmalen ontdekken?

Fixers Den Bosch – Rosmalen telefoonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Burgemeester Burgerslaan 40B, Rosmalen

Bekijk meer:telefoonwinkels
Fixers is er ook voor de zakelijke klanten.
Ze bedienen kleinere ondernemingen en ook grote bedrijven en instellingen.
Voor meerdere zakelijke klanten repareren ze grotere aantallen en ontzorgen ze met:
  • Korte doorlooptijden.
  • Aantrekkelijke prijzen.
  • Haal- en bezorgservice.
  • Reparatie bij klant op locatie.
  • Gecertificeerde reparateurs.
  • AVG-proof voor persoonsgegevens en data.
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.