Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Place sluit 23 filialen: dit gebeurt er met de restaurants in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 14 juli 2020

Slecht nieuws voor fans van La Place: de keten sluit 23 van de 80 vestigingen in Nederland. Staat de filialen in Den Bosch op de sluitingslijst? Wij kunnen opgelucht ademhalen: de filialen in Den Bosch gaan niet weg.

Als gevolg van de coronacrisis heeft Jumbo – die La Place in 2016 heeft overgenomen – besloten filialen te sluiten. Het gaat om vestigingen langs de snelwegen, maar ook in de binnensteden.

In een nieuw jasje

Gelukkig blijft La Place in Den Bosch wel overeind. Het geldt voor de vestiging in de Arena en die in de Jumbo City’s. Waarom in onze stad wel? Jumbo-woordvoerder Maartje Rothuizen licht toe: “In de tweede helft van dit jaar lanceren we een nieuwe generatie La Place gebaseerd op het uitgangspunt ‘Good Food Fast’: lekker, gezond en vers eten. Op basis van dit uitgangspunt zijn we op dit moment stapsgewijs restaurants aan het heropenen.” De restaurants die weer opengaan passen wel in het vernieuwde concept. Voor de restaurants die dichtgaan, ziet het bedrijf onvoldoende mogelijkheden om het nieuwe concept goed uit te voeren.

Tekst loopt door onder de video.

23 filialen gaan dicht

Onder meer de filialen in Rotterdam, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Breda, Leiderdorp, Zevenaar en Gouda sluiten de deuren. De werknemers, zo’n 480 man, worden maandagavond geïnformeerd over de sluitingen, blijkt uit een e-mail van Jumbo die in handen is van De Financiële Telegraaf. 

Lees ook:

Hudson's Bay verkeersongelukken la place

Hudson’s Bay vertrekt uit Den Bosch: dit gebeurt er met La Place

Het is over en uit voor Hudson's Bay in Nederland. Eind december sluiten alle vijftien vestigingen. ...
Jumbo city den bosch paleiskwartier

Hallo Jumbo! Er komt een tweede Jumbo City in Den Bosch mét La Place-afdeling

Zeg maar 'hallo' tegen een tweede vestiging van Jumbo City in Den Bosch. Op dit moment is er al een ...

adv.