Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hudson’s Bay vertrekt uit Den Bosch: dit gebeurt er met La Place

Door Marèl Holtermans 3 december 2019

Het is over en uit voor Hudson’s Bay in Nederland. Eind december sluiten alle vijftien vestigingen. Ook Den Bosch moet het vanaf dan zonder Hudson’s Bay doen. Alleen wat zijn de plannen van La Place? Deze horecagelegenheid zit immers in dit grote pand van de Canadese keten. Een woordvoerder bevestigt: ook La Place gaat sluiten. 

“La Place is huurder van Hudson’s Bay. Door de sluiting van de winkelketen zien wij helaas geen mogelijkheden voor verdere exploitatie van onze twaalf restaurants op de betreffende locaties”, vertelt woordvoerder Lotte Nijland.

La Place in Den Bosch gaat dicht

Dat betekent dat ook La Place in Den Bosch eind december dichtgaat. Voorlopig. Het bedrijf bekijkt namelijk op dit moment de mogelijkheden om de restaurants, die in een Hudson’s Bay gevestigd zijn, in de toekomst te heropenen. La Place heeft nog wel een vestiging in de Arena en heeft ook bij de twee Jumbo City’s een afdeling.

Sluiting Hudson’s Bay

In september kwam het nieuws naar buiten dat Hudson’s Bay alle vestigingen sluit. Dinsdag 31 december is – hoogstwaarschijnlijk – de allerlaatste dag van Hudson’s Bay en dus ook die van het horecagedeelte. Wellicht is de sluiting van het Bossche filiaal zelfs nog eerder, want de zaak heeft uitstel van betaling aangevraagd.

De winkelketen is zo’n twee jaar open geweest. Wat gaat er nu gebeuren met het pand in de binnenstad van Den Bosch? Dat is nog niet bekend. Zoals altijd houden we je op de hoogte. Houd (de Facebookpagina van) indebuurt in de gaten.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay kledingwinkels

Gesloten11:00 - 18:00

Schapenmarkt 2-4, Den Bosch

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

Hudson's Bay

O no! Hudson’s Bay vraagt uitstel van betaling aan

Dat het niet goed gaat met Hudson's Bay is duidelijk. Het warenhuis houdt al weken een opheffingsuit...
winkels merken hudson's bay

7 x bij deze winkels kun je terecht nu Hudson’s Bay dicht is

Jammer maar helaas, Hudson's Bay heeft het niet gered in Nederland. Ook het warenhuis in Den Bosch i...

Shoppen maar! De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay Den Bosch is begonnen

Nog een nieuwe trui nodig met dit koude weer? Of kun je wel een paar nieuwe laarsjes gebruiken? Bij ...

adv.