Exclusief bij de nieuwe Kinepolis in het Paleiskwartier: Laser ULTRA films

Door Marloes van Vliet 16 mei 2018

Nog maar anderhalve maand wachten en dan is het eindelijk zover: de nieuwe Kinepolis opent haar deuren in het Paleiskwartier. Vanaf maandag 25 juni ervaar je de Laser ULTRA in de zalen van deze gloednieuwe bioscoop.

Leuk, maar wat is het?

De Laser ULTRA is een unieke combinatie van de beste 4K laserprojectie met het overweldigende geluid van Dolby Atmos. Na Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Breda is Kinepolis Den Bosch de derde bioscoop in Nederland die is uitgerust met dit exclusieve systeem. Dat betekent dat bepaalde zalen in deze locaties niet alleen reusachtige schermen hebben, maar dat ook het beeld en geluid van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Kennismakingsactie

Om de luxe en het comfort van Kinepolis Den Bosch zelf te ervaren, biedt de bioscoop je een speciaal kennismakingstarief. Zo bekijk je tussen 25 juni en 31 juli als volwassene voor €7,50 een reguliere film. Kinderen betalen €5,-. Voor de unieke 3D of Laser ULTRA filmbeleving geldt zoals altijd een kleine toeslag.

Kijk je ogen uit

Deze zomer draaien er diverse toptitels in de bioscoop. Bekijk maar liefst 76 superhelden in één film in Avengers : Inifinity War. Andere ultieme Laser ULTRA films zijn Jurassic World : Fallen Kingdom en Ant-man and The Wasp. Kijk je ogen uit bij Kinepolis!

Superintense filmervaring

Onze collega’s van Indebuurt Utrecht zijn in ieder geval enorm enthousiast: “Wat dat Laser ULTRA precies inhoudt is een ingewikkeld technisch verhaal. Waar het op neer komt: de zalen hebben de aller-, maar dan ook echt állerbeste beeld- en geluidskwaliteit, zodat je als bezoeker een superintense filmervaring beleeft. Of dat spectaculair was? Ja, héél spectaculair. Het beeld was haarscherp, het geluid kwam van alle kanten, de stoelen zaten heerlijk (dubbele armleuningen en lekker veel beenruimte) en de film, die was ook nog eens heel vermakelijk. Vergeet alle technische snufjes van Laser ULTRA: het is gewoon heel vet!”

Lees ook:

Nieuwbouwproject UPstairs

Binnenkort te koop in het Paleiskwartier: prachtige nieuwbouwappartementen!

Op 8 mei is het eindelijk zover: de inschrijvingsperiode van het prachtige nieuwe project UPstairs s...
vlam in de pijp

Nieuw in Den Bosch: Foodfestival Vlam in de Pijp

Voor het eerst zal het gloednieuwe foodfestival ‘Vlam in de Pijp’ deze zomer binnenrijden en parkere...
hinthamerstraat

De Hinthamerstraat en Cinema Royal, vroeger en nu

Onze stad is eigenlijk één groot openluchtmuseum. In de Hinthamerstraat staan veel mooie, oude pande...

adv.