Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laat die zon maar komen: 5 x de mooiste zonwering voor in je tuin

Als we net zo’n mooie zomer als het afgelopen jaar krijgen, is een mooie overdekking tegen de zon geen gek idee. Samen met Markant Zonwering hebben we de mooiste tuinideeën op een rijtje gezet. De zonwering maken ze op maat met verschillende soorten lamellen. Die kun je in alle kleuren en maten krijgen. Zo past hij perfect in jouw tuin!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Extra veel zon doorlaten

brustor-b600-1
Brustor B600 | Markant Zonwering

Deze terrasoverkapping opent soepel en snel met één druk op de afstandsbediening. Door de speciale S-vorm van de lamellen kun je de Brustor B600 helemaal opengooien met een nog maar 13% dak. Dus wil je je tan bijwerken? Dan is deze overkapping ideaal: je vangt extra veel zonnestralen!

Een comfortabele buitenruimte creëren

b150-b200
Brustor B150 | Foto: Markant Zonwering

De lamellen van deze overkapping zijn 150 graden te draaien. Zo stel je de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect af op alle weersomstandigheden. Onder de aluminium constructie van de B150 outdoor living van Brustor kan je vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar heerlijk vertoeven. Wij kunnen niet wachten!

Minimalistisch van je tuin genieten

b-128-brochure
Brustor B128 | Foto: Markant Zonwering

Dit is een minimalistische aluminium verandazonwering door de strakke look. De Brustor B128 is voorzien van de ZIP-screen technologie waardoor het doek perfect gespannen blijft. Ook is hij windbestendig dus zonder opwaaiende zijkanten en van het egale oppervlak glijdt elke regendruppel snel naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot. Handig en stijlvol!

Buiten zitten met alle weersomstandigheden

3-b-300_retouche
Brustor B300 | Foto: Markant Zonwering

Lekker buiten zitten, ook als het slecht weer is? Dan kun je kiezen voor de Brustor Outdoor Living B300. Deze zonwering is een combinatie van een waterdicht vouwdak en een strakke aluminium constructie. En als het zonnetje schijnt, kan je het dak voor een gedeelte of volledig openzetten om te genieten van het mooie weer!

Zelf luxe kleurcombinaties bepalen

b-200-black-screens-mobile-kitchen-2
Brustor B200 | Foto: Markant Zonwering

Vaak kun je kleurencombinaties volledig zelf bepalen bij Markant Zonwering, zoals bij deze veranda. De Brustor B200 outdoor living straalt luxe uit en kan ook tegen alle weersomstandigheden (handig, want: Nederland). Met de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een perfecte zoninval, schaduw en ventilatie. Net alsof je gratis airco hebt op het terras!

Lees ook:

veranda Markant

Het is warm: 5 x huizen om de hitte te ontsnappen

Het is deze week heerlijk weer in ons land en daar maken we maar al te graag optimaal gebruik van. N...
Markant Zonwering

Eindelijk schijnt het zonnetje! Hier schaf je de mooiste zonneschermen aan

In Nederland houden we van de zon en koesteren we deze enorm. Vooral omdat de zon hier niet bepaald ...
JASNO shutters Leyhoeve (1)

Hebben! Met dit item geef je sfeer aan ieder interieur

Stel je voor: je hebt net een nieuw huis gekocht en ben helemaal wild over de inrichting. Het enige ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV. Meer over Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV ontdekken?

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV speciaalzaken

Geopend10:00 - 17:30

Orthen 40, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.