Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ja, ik wil trouwen in Den Bosch!

Door Marèl Holtermans 19 mei 2018

Je zegt waarschijnlijk maar één keer ‘ja, ik wil’ in je leven en dan wil je dat natuurlijk wel op een gedenkwaardige plek doen. Den Bosch is een perfecte plek om het huwelijksbootje in te stappen, want de stad ademt romantiek uit. Wij hebben er een paar op een rij gezet. 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Stadhuis

De meest voor de hand liggende locatie is natuurlijk het Stadhuis. Dat maakt het echter niet saai. Een blik op het pand vertelt je waarom. Deze mensen hieronder gingen je al voor. Zie jij jezelf al staan?

stadhuis


Meer over Stadhuis ontdekken?

Stadhuis gemeentediensten

Gesloten09:00 - 18:00

Markt 1 , Den Bosch

Bekijk meer:gemeentediensten

Museumkwartier

Hoe leuk. Trouwen onder het toeziend oog van een paar van Den Bosch’ bekendste kunstenaars die alles van romantiek wisten. Dan weet je zeker dat je goed zit. Daarnaast is het Museumkwartier een mix van oud en nieuw samen. Wellicht een knipoog naar je oude familie en nieuwe familie?

stedelijk-museum

Bossche Kelders

Dit is op en top romantiek. In de kelders onder de binnenstad kun jij er samen met jouw gasten voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Ideaal voor degene die een prinsessenbruiloft wilt. Extra pluspunt: ben je uitgegeten en wil je verder feesten? Door de centrale ligging ben je zo bij je volgende locatie.

Bossche Kelders
Foto: Facebookpagina Bossche Kelders

Meer over Golden Tulip Hotel Central ontdekken?

Golden Tulip Hotel Central

GeopendHele dag

Burgemeester Loeffplein 98, Den Bosch

Golden Tulip

Het hotel in het stadscentrum belooft naar eigen zeggen ‘een sprookjesachtige dag’ en dat moet wel waar zijn. In de Gewelvenkelder kun je een mooie receptie houden. Daarnaast heb je een eigen bar tot je beschikking, waardoor de voetjes van de vloer kunnen. Niemand hoeft te bobben of te rennen voor de trein, want het hotel heeft genoeg kamers waar je samen met je gasten kunt uitkateren.

golden-tulip-den-bosch3
Golden Tulip Hotel Central

Meer over Orangerie ontdekken?

Orangerie zakelijke dienstverleners

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
 

Sint-Janskathedraal

Hallelujah! Dé trouwplek moet wel de Sint-Janskathedraal zijn als je graag in de kerk wilt trouwen. Doordat de entree van het meest imposante gebouw in Den Bosch recht voor de Parade is, heb je meteen veel kijkers. Ideaal als je even wilt pronken met je jurk of partner.

sint-jan
Foto: Instagram | @kiras_notes

Tramkade

Als je jong bent en je houdt niet van traditioneel, waarom zou je dan niet je bruiloft vieren op een plek die vraagt voor een goed feestje. Bij de Tramkade kun je tot in de vroege uurtjes losgaan. Voor de dames: zorg voor een makkelijke trouwjurk want je wilt lekker kunnen dansen.

Silo's Tramkade
Foto: indebuurt Den Bosch

1931 Congrescentrum

‘Waar is dat feestje? HIER is dat feestje!’ Bij 1931 Congrescentrum kun je helemaal losgaan, want er is ruimte zat. Hierdoor hoef je niemand van je gastenlijst te schrappen. Een iets minder leuk, maar wel praktisch feitje: de locatie is ideaal, want je bent zo bij de uitvalswegen. Handig voor je gasten. (Minder handig voor je eventuele koets. Vinden de andere weggebruikers niet heel fijn)

Anne Edgar
Foto: Anne Edgar – Unsplash.com

Meer over 1931 Congrescentrum ontdekken?

1931 Congrescentrum vrijetijd en uitgaan

Oude Engelenseweg 1, Den Bosch

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Orangerie

Wat is er nou indrukwekkender dan het ja-woord geven in deze voormalige kerk? Je hoeft niet gelovig te zijn om te zien dat dit een prachtige trouwlocatie is. Hier kun je dineren, maar ook een gedenkwaardig feest houden. Wie wil dat nou niet?!

orangerie

gratistrouwen-denbosch

Wist je dit? Gratis trouwen in Den Bosch duurt 300 seconden

Steeds meer gemeenten maken het verliefde stelletjes lastig om gratis te trouwen, zo meldt de Volksk...
Den Bosch

Love is in the air: 9 x de meest verliefde stelletjes van Den Bosch

Er is niks mooiers dan liefde en daarom gingen wij op zoek naar lovebirds, tortelduifjes en dolverli...
ceremonie Tramkade

Wil jij trouwen op de Tramkade? Ga dit weekend kijken tijdens Trouwbeleving XL

Ben jij ten huwelijk gevraagd en ga je binnenkort trouwen maar ben je nog op zoek naar de perfécte l...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Lifestyle

adv.