Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Interieurlovers opgelet: dit zijn dé kleurentrends voor 2018

Aangeboden door De Kleurenfabriek 6 maart 2018

Ben jij zo iemand die het liefst elk halfjaar het complete interieur verandert? Dan hebben wij goed nieuws voor je: De Kleurenfabriek heeft de kleurentrends voor 2018 op een rijtje gezet en die delen we maar al te graag met je.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De nieuwste colourmoods

wijzonol
Foto: Wijzonol

Monique Arts, kleurstyliste van de Kleurenfabriek vertelt: ”In deze tijd denken we niet meer in hokjes en dat zien we ook terug in de interieurtrends. Er mag lekker gemixt en gematcht worden tussen verschillende stijlen. Ook verschillende culturen komen samen in design en deze trends zijn doorvertaald naar de meest actuele interieurtrends in de Trend Corner van Wijzonol bij ons in de Kleurenfabriek.”

Wonder Wereld

wonder-wereld
Foto: Wijzonol

”Bij deze prachtige trend ‘Wonder Wereld’ worden er luxe materialen en rijke kleuren verzameld – die samengebracht worden in een retro sfeertje. De 70’s vibe komt terug! Ook grote bloemstukken en velours als fluweelzachte stof kunnen prima. Warme roodbruine en bordeaux kleuren krijgen een subtiele, moderne twist in combinatie met koel paars en lila – we love it!”

Asian Blues

asian-blues
Foto: Wijzonol

”Mooi en contrasterend: een mix van stoere industriële materialen als beton en metal naast het prachtige Japanse en Chinese porselein. Blauw is hierbij de verbindende factor in kleuren als denim, indigo en Delfts blauw – maar ook voor blauwgroene tinten is er ruimte. Op die manier krijgt je interieur zowel een koele als een warme uitstraling!”

Zomer Zon

zomer-zon
Foto: Wijzonol

”Ook een enorme trend die dit jaar is komen opzetten: we hebben steeds meer behoefte aan licht – letterlijk en figuurlijk. De zuidelijke sfeer in huis halen, dat is wat we willen. Geel heeft letterlijk een verlichtend effect en past goed bij gouden, rode en oranje accessoires. Naast de verschillende zonlichttinten passen ook de diep roodpaarse kleur en mooie, lichte roze en paarse pasteltinten perfect bij de ‘Zomer Zon’ trend.”

Jungle Vibes

jungle-vibes
Foto: Wijzonol

”Groen, groener, groenst. De trend van een fijne urban jungle in huis in de vorm van planten en grote bladeren op het behang is nog láng niet voorbij (gelukkig). Deze heerlijke trend gaat gewoon verder in verschillende tonen, helder en pastel maar ook mat en fel. Nieuw is de invloed van geel en de aardse tonen vanuit Noord-Afrika. Qua meubels kun je de moderne kant op gaan, maar ook de industriële hoek én mixen is geen probleem – leef je uit!”

amazona krijtverf

DIY: Refresh je interieur supersnel, De Kleurenfabriek geeft tips!

Heb je twee linkerhanden? No problemo. Ook jij kunt binnen no time je huis opfrissen en meubels een ...
monique-arts

Geef je huis een make-over met het gratis kleuradvies van kleurstyliste Monique Arts

Ben jij na een aantal jaar helemaal klaar met je witte wandjes of heb je een huis gekocht en heb je ...

Meer over De Kleurenfabriek ontdekken?

De Kleurenfabriek schilders

Gesloten09:00 - 18:00 *

Jacob van Maerlantstraat 90, Den Bosch

Bekijk meer:schilders
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.