Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bed kopen? Deze 5 boxsprings koop je nu met 50% korting

Aangeboden door Beddenleeuw 28 mei 2020

Ben jij op zoek naar een nieuw bed? Dan is dit het moment om toe te slaan: bij Beddenleeuw in Zaltbommel koop je nu boxsprings voor de helft van de prijs. Ze hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar liggen ook nog eens hartstikke comfortabel. 

Goed om te weten: Beddenleeuw verkoopt voordelige en comfortabele boxsprings. Ze maken de bedden zelf en verkopen ze zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels. Daardoor bieden ze altijd de beste prijs. Wat wil je nog meer? Deze boxsprings, die je nu met 50% korting koopt (en je krijgt ook een gratis topmatras), zorgen ervoor dat je slaapt als een leeuw:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Boxspring Mila

Foto: Beddenleeuw

Ultiem comfort, een lange levensduur en een luxe uitstraling: de Boxspring Mila heeft het allemaal. Het bed heeft twee verende softboxen die zorgen voor een optimale ondersteuning, betere luchtcirculatie en een goede vochtafvoer, wat zorgt voor een lange levensduur van het bed. De basisset bestaat uit een hoofdbord, twee comfort softboxen gevuld met pocketveren en twee matrassen. Uiteraard zijn meerdere opties mogelijk. Het allermooiste: je koopt deze boxspring nu voor slechts voor 529 euro.

Boxspring Sara

Foto: Beddenleeuw

Een ergonomisch en luxe bed. Dat is de Boxspring Sara. Dit bed zorgt door z’n zilveren kleur voor een frisse uitstraling in de slaapkamer. De twee verende softboxen (met een hoogte van 30 centimeter) zorgen voor een optimale ondersteuning, een betere luchtcirculatie en goede vochtafvoer. Het basispakket is uiteraard uit te breiden. Voor deze boxspring betaal je nu 560 euro.

Boxspring Sophia

Foto: Beddenleeuw

Ben je op zoek naar een bed met ultiem comfort dat ook nog eens een royale uitstraling heeft? Dan heb je hem nu gevonden! Deze Boxspring Sophia heeft een strak en modern design wat zorgt voor een luxe gevoel in de slaapkamer. Wil je ’s avonds in bed lekker tv kijken? Dan kun je het hoofd- en voeteneinde verstellen met de elektrisch verstelbare bodem. Handig! De boxspring bestaat uit een hoofdbord, twee softboxen met elektrische versnelling en twee matrassen met pocketveren die zorgen voor een goede nachtrust. Je koopt dit bed nu voor 799 euro.

Boxspring Julia

Foto: Beddenleeuw

Zie je al voor je hoe je wakker wordt in dit bed? De Boxspring Julia is met z’n strakke en kolassale design de eyecatcher van de slaapkamer. Het bed heeft een elektrische versnelling, hoofdbord, twee softboxen en twee matrassen met pocketvering. Daarnaast heeft het een plint die zorgt voor een mooi en afgewerkt totaalbeeld. Een ding weten we zeker: Julia zorgt voor heerlijke nachten! Voor de boxspring betaal je nu 1.065 euro.

Boxspring Isabella

Foto: Beddenleeuw

Tot slot wacht Boxspring Isabella op een nieuwe eigenaar. Het bed heeft een luxe uitstraling; de matrassen, boxen en het hoofdbord hebben allemaal dezelfde kleur stof. Isabelle zorgt voor een aangenaam ligcomfort, waardoor je elke ochtend fit en uitgerust opstaat. Wat verder opvalt? De lage prijs! Deze boxspring kost nu 349 euro en is daardoor ideaal voor starters of mensen die op zoek zijn naar een nieuwe (en luxe) look in de slaapkamer.

Beddenleeuw verkoopt naast boxsprings ook matrassen en accessoires. Bekijk de collectie op de website via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beddenleeuw. Meer over Beddenleeuw ontdekken?

Beddenleeuw

Schimminck 10A, Zaltbommel

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.