Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2019 in Vught, Rosmalen, Vinkel en Vlijmen

Door Marèl Holtermans 10 april 2019

Wil je Koningsdag 2019 eens ergens anders vieren of heb je geen zin in de drukte van Den Bosch? Dan ben je bij onze buren aan het goede adres. Ga bijvoorbeeld naar Koningsdag Vught, Rosmalen, Vinkel of Vlijmen. Wij hebben voor je uitgezocht wat er te doen is. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Koningsdag Vught

Gezellig! In Vught is er veel te doen tijdens Koningsdag. Zo is de Vrijmarkt terug, waar je naar alle hartenlust op zoek kunt naar verborgen schatten. Je kunt je via deze link nog inschrijven voor de Vrijmarkt om zelf spullen te verkopen.

Het huren van een kraam kost €28,-. Ook zijn er kleedjes voor kids waar ze gratis hun spullen kunnen verkopen. 

Koningsdag Rosmalen

Ook in Rosmalen gaat wordt het gevierd. De dag begint daar met een fietstocht voor de kleintjes. Op hun versierde fiets, step of bolderkar trekken ze door het centrum. De mooiste fietsen krijgen een prijsje. Daarna volgt om 12.00 uur de kinderrommelmarkt. Die is voor alle basisschoolleerlingen van Rosmalen. Iedereen kan zijn eigen spulletjes verkopen door een kleedje mee te nemen. Per plaatsje betaal je €2,-.

Kids kunnen geschminkt worden terwijl ouders van de voorstellingen genieten. Zo komt er een dj en treden veel kinderen op. Aan het eind van de dag (rond 15.50 uur) wordt er een loterij gehouden. Meer hierover lees je hier.

Koningsdag Vinkel

Ook in Vinkel kun je losgaan op Koningsdag. Op de Facebookpagina van het evenement zien we dat er een live-band komt. Voor de rest is er nog niets bekend over de activiteiten. Zodra me meer weten, lees je het hier op indebuurt!

Koningsdag Vlijmen

Ook in Vlijmen is er een markt: de Oranje Kinder Markt. Hierbij draait het allemaal om de kids: zij mogen hun spulletjes verkopen in het Burgemeester van Greunsevenpark. Er zijn in totaal honderd kraampjes. Deelname is gratis, maar kids moeten zich wel even inschrijven. De markt duurt van half 2 tot half 5.

Lees ook:

koningsdag den bosch

Koningsdag Den Bosch: alle informatie op een rij

Haal je oranje glitterpakkie maar tevoorschijn, want voor je het weet sta je weer te feesten in Den ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.