Dit zijn de eerste namen van Kingsland

Door Marèl Holtermans 6 februari 2019

Ken je hem nog: ‘Want ik heb drank en drugs. Ik heb drank en drugs.’ Over een paar maandjes hoor je de hit weer door de speakers, want onder meer Lil’ Kleine komt naar Den Bosch op Koningsdag voor het festival Kingsland, meldt het BD.

Kingsland is het grootste festival van de stad op Koningsdag, 27 april 2019. Het festival wordt ook in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Twente gehouden. In Den Bosch vindt het plaats op de Pettelaarse Schans. De volgende artiesten treden er op:

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lil’ Kleine komt naar Kingsland

Dé artiest van het moment is Lil’ Kleine. De grote doorbraak kwam met ‘Drank en Drugs’ en dat is inmiddels alweer drie jaar geleden (wow!). Lil’ Kleine heeft niet stilgezeten, want de ene na de andere hit volgde. Op dit moment is het nummer ‘Verleden Tijd’, dat hij samen met Frenna maakte, een mega-hit. In april komt de rapper naar Den Bosch om een show op Kingsland te geven. 

Headhunterz

Fan van hardstyle? Komt goed uit! Headhunterz komt namelijk ook naar Kingsland. Hierdoor is het zeker dat je 27 april he-le-maal losgaat. De dj, die normaal als Willem Rebergen door het leven gaat, is al ruim vijftien jaar een grote naam in de hardstylescene. 

Broederliefde

Nóg een grote naam: Broederliefde! Ook deze groep brengt met Koningsdag een bezoekje aan onze stad. De afgelopen maanden kon je niet om Broederliefde heen. De mannen verbroken record na record en daarom is Broederliefde een mooie aanvulling op het festival.

Nicky Romero

Nicky Romero behoort tot de top van de dj’s van Nederland én de wereld. De dj reist de hele wereld over om mensen te laten dansen. Met Koningsdag is ‘ie gewoon in Den Bosch en daar zijn we hartstikke blij mee. 

Dimitri Vegas & Like Mike

Liefhebbers van Dimitri Vegas & Like Mike: jullie hebben geluk! Ze komen deze kant op. Het duo treedt al ruim tien jaar op. Eerder stonden ze op de podia van de grootste dancefestivals ter wereld, zoals Tomorrowland (België) en Amsterdam Dance Event.

The Partysquad

Ook hier worden we blij van: The Partysquad brengt een bezoek aan onze stad. Hebben we nu al zin in! Stiekem hopen we dat één van de grootste (en oudste) hits ‘Rampeneren’ ook wordt gedraaid.

Lees ook: 

koningsdag den bosch

Koningsdag Den Bosch: alle informatie op een rij

Haal je oranje glitterpakkie maar tevoorschijn, want voor je het weet sta je weer te feesten in Den ...
Jazz in Duketown 2019

Voorpret: Jazz in Duketown maakt deel van line-up 2019 bekend

Heb jij ook al zo’n zin in de festivalzomer? En alle andere toffe evenementen van 2019? Over één van...
Vrijgezellenfeest evenementen den bosch

Gezelligheid in Den Bosch: deze evenementen vinden plaats in 2019

Oh, wat vonden er afgelopen jaar toffe evenementen plaats in Den Bosch! Veel activiteiten keren gelu...
februari den bosch

Dit is er allemaal te doen in februari in Den Bosch

De feestdagen zijn voorbij, Vastenavend is nog niet begonnen. Wat moet je dan in februari in hemelsn...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.