Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit in het pand van DPG Media in Den Bosch, gezellig bij de redactie van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Bosch

Marèl Holtermans

Community Manager

Marèl is sinds ze in Den Bosch woont, niet weer weg te slaan uit onze stad. “Hier is altijd wel iets te doen. In de zomer kun je je altijd vermaken op een van de vele evenementen en terrassen. Wordt het weer iets kouder, dan duik je één van de vele toffe lunchzaakjes of koffietentjes in.”

Het mooie aan Den Bosch vindt ze dat het alles bevat wat een stad nodig heeft, zonder dat het overdreven groot of druk is. En daarnaast geniet ze van de natuur rondom de stad heen. “Hier is alles wat je nodig hebt!”

E: [email protected] T: 0615198901

Liselot de Bruijn

Commercieel Redacteur

Liselot is altijd op pad en vaak in het centrum te vinden. Het liefst schuift ze iedere dag bij een lokale ondernemer aan om samen tot iets moois te komen. Opent er iets nieuws in de stad? Dan staat ze te popelen om als eerste te gaan gluren. Heb jij leuk (ondernemers)nieuws? Laat het weten! Liselot komt graag langs om er een mooi artikel over te schrijven.

E: [email protected] T: 0610554500

Myrthe van Munster

Gastredacteur myrthe van munster

Myrthe is geboren en getogen in Den Bosch en ze is er vaak te vinden. Het liefste spreekt ze met vrienden af in de stad om iets te drinken of om te winkelen. Ook is ze altijd benieuwd naar nieuwtjes in de stad.

Ze vindt Den Bosch vooral zo leuk omdat de stad vol met historische gebouwen staat en sowieso veel geschiedenis heeft. Daar is ze dan ook altijd in geïnteresseerd.

E: [email protected]

Gastredacteuren

Luciëna Mertosentono

Gastredacteur Luciëna Mortensanoto

Luciëna is een geboren en getogen Bosschenaar en is daarom vaak in de stad te vinden. Ze heeft voor veel websites geschreven, maar gaat nu ook voor indebuurt Den Bosch aan de slag.

Luciëna vindt het heerlijk om te zien hoe mensen leven en schrijft daarom om de week een Binnenkijken bij.. Wil jij hier eens aan meedoen? Stuur dan een berichtje naar [email protected]

Renee Vievermans

Gastredacteur Renee Vievermans

“De geschiedenis, de levensstijl en zo heerlijk Brabants; Dah kredde d’r nou van. In december 2009 heb ik voet aan wal gezet in Den Bosch. Mijn geschiedenis is ontstaan in Limburg en aangevuld met de hoofdstad van ons land, twee uitersten die maken dat ik in Den Bosch the best of both worlds heb gevonden.”