Het team

Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit midden in Den Bosch in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch Veemarktkade 8 5222 AE Den Bosch

Navigeer naar

Redactie indebuurt Den Bosch

Marèl Holtermans

Community Manager

Als Marèl geen verhalen, tips en nieuwtjes voor indebuurt schrijft, zit ze waarschijnlijk op een van de vele terrassen of leest ze een boek.

Liselot de Bruijn

Commercieel Redacteur

Liselot schuift het liefst iedere dag bij een lokale ondernemer aan voor een kopje koffie. Opent er iets nieuws in de stad? Dan staat ze te popelen om als eerste te gaan gluren. Heb jij leuk (ondernemers)nieuws? Laat het weten!

Laura van der Leest

Freelancer

Laura is een Bosschenaar in hart en nieren, geboren en getogen in onze mooie stad. (Volgens haar de mooiste en leukste stad van het land… Of eigenlijk zelfs de wereld.) Ze heeft nog nooit ergens anders gewoond en kent de stad en haar mensen dus heel goed. Vaak te vinden op een van de leuke terrasjes in het centrum. Naast schrijven is het Oeteldonkse carnaval een van haar grootste passies.

Buurtbijdragers

Myrthe van Munster

Buurtbijdrager

Myrthe is geboren en getogen in Den Bosch en ze is er vaak te vinden. Het liefste spreekt ze met vrienden af in de stad om iets te drinken of om te winkelen. Ook is ze altijd benieuwd naar nieuwtjes in de stad.

Renee Vievermans

Renee Vievermans

Buurtbijdrager