Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit in het pand van De Persgroep in Den Bosch, gezellig bij de redactie van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Bosch

Marloes van Vliet

Commercieel Redacteur marloes-den-bosch

Marloes is een Bossche in hart en nieren. Vooral in de nieren eigenlijk, want ze is door weer en wind op de terrassen te vinden met een lekker biertje. Haar lievelingsterras is dat van Café Buurt, omdat daar altijd de zon schijnt en daardoor is ze helemaal in haar natuurlijke habitat.

Den Bosch maakt elke dag weer indruk op Marloes en ze vindt het dan ook heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken. Deze hotspots worden natuurlijk allemaal met jullie gedeeld op het geweldige platform indebuurt.

E: [email protected]

 

Caroline Lichtenberg

Community Manager caroline lichtenberg

Caroline woont al meer dan 10 jaar in het ‘Parijs van Brabant’, zoals ze de stad ook regelmatig noemt. Ze is vaak te vinden in de stad. Op het terras in één van de gezellige kroegjes in de Korenbrugstraat, of aan tafel in een gezellig restaurantje.

Verder is Caroline een grote fan van de Bossche kunst en cultuur en slaat ze zelden een cultureel evenement, zoals Theaterfestival Boulevard, over. Ze is een groot filmliefhebber en werkt behalve als redacteur ook als actrice. Werk van haar is te vinden op www.carolinelichtenberg.nl.

Caroline ontdekt steeds weer nieuwe dingen in Den Bosch, waarover ze met liefde schrijft op dit platform!

E: [email protected]

 

 

Gastredacteuren

Deniece de Ling

Barman van de week deniece

Deniece de Ling komt indebuurt Den Bosch versterken als gastredacteur! Als geboren en getogen Bossche is Deniece steeds meer van ‘haar’ stadje gaan houden. Den Bosch heeft veel te bieden en dat wordt alleen maar meer. Van vernieuwende feestjes tot prachtige historische plekken. Ze blijft geboeid door al het moois wat de stad te bieden heeft en ze ontdekt tot haar verbazing nog steeds nieuwe hotspots.

Deniece heeft onwijs veel liefde voor haar hometown maar ook een enorme passie voor schrijven. Barman van de week is de nieuwe rubriek waarin Deniece jullie mee ‘op avontuur’ neemt. Lees je mee?

Lees hier meer over Deniece.

Nena Soors

Binnenkijken bij Nena Soors

Nena Soors is een die-hard Den Bosch fan. Ze woont middenin het centrum en is altijd wel ergens in de stad te vinden. Geobsedeerd door de geschiedenis van de stad maar tegelijkertijd altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en events.

Omdat ze gek is op Den Bosch en haar grootste hobby schrijven is, past ze perfect bij indebuurt Den Bosch. Ze gaat aan de slag als gastredacteur en ondersteunt het team met de rubriek ‘Binnenkijken bij’. Extraatje: Nena voegt bij ieder artikel een leuk weetje uit de geschiedenis toe. Geen taaie, saaie stof maar juist (on-) interessante weetjes waarmee je de blits kan maken op feesten en partijen.

Lees hier meer over Nena.

Stans van den Broek

Bekende onbekende Bosschenaren stans-van-den-broek

Stans is een geboren en getogen Bossche en ze geniet al jaren van alles wat onze stad ons te bieden heeft. De Brabantse gezelligheid is hier elke dag weer voelbaar. Dit in combinatie met het mooie oude stadscentrum, goede horecagelegenheden, toffe winkels en goede feestjes, zorgt ervoor dat Den Bosch de fijnste stad ooit is!

Stans laat je kennis maken met de meest opvallende Bosschenaren die onze stad kent. Met deze rubriek kan ze haar liefde voor de stad én voor de leuke mensen die hier wonen, met jullie delen. Leuk als je meeleest!

Lees hier meer over Stans.

Sylvie du Cloux

Foodblogger sylvie

Sylvie du Cloux is een echte Den Bosch fan. Het was een langgekoesterde wens, maar sinds januari 2015 mag ze de stad met trots haar woonplaats noemen. Nu geniet ze nog steeds elke dag van de vele authentieke straatjes, hippe cafeetjes, leuke restaurantjes en gezellige Brabantse sfeer.

Je kent haar wellicht ook wel van haar eigen blog Den Bosch Tips, waar ze je meeneemt op haar ontdekkingstocht door de stad. Voor indebuurt stort ze zich volledig in de foodwereld en tipt ze fijne plekken om te gaan eten.

Lees hier meer over Sylvie.