Het team

Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit midden in Den Bosch in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch Veemarktkade 8 5222 AE Den Bosch

Navigeer naar

Redactie indebuurt Den Bosch

Marèl Holtermans

Community Manager

Marèl is een import-Bosschenaar, maar heeft de stad snel in haar hart gesloten. Dat de natuur zo dicht bij het centrum ligt, vindt ze een groot pluspunt. “Hier is altijd wel iets te doen. In de zomer kun je je vermaken op een van de vele terrassen. Wordt het kouder, dan duik je een koffietent in." T: 0615198901

Liselot de Bruijn

Commercieel Redacteur

Liselot is altijd op pad en vaak in het centrum te vinden. Het liefst schuift ze iedere dag bij een lokale ondernemer aan voor een kopje koffie. Opent er iets nieuws in de stad? Dan staat ze te popelen om als eerste te gaan gluren. Heb jij leuk (ondernemers)nieuws? Laat het weten! Liselot komt graag langs om er een mooi artikel over te schrijven. T: 0610554500

Marieke Wolfert

Stagiair

Den Bosch is de stad waar deze nieuwsgierige, gezellige, goedlachse krullenbol (21) het allerliefst te vinden is. De stad heeft veel te bieden; uitgaansleven, knusse horecatentjes, oude architectuur, natuur in en rondom Den Bosch. Met carnaval tovert de stad zich om in het feestelijke Oeteldonk. Hierdoor voelt Marieke zich helemaal in haar nopjes. Marieke studeert aan Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg en loopt stage bij indebuurt. Laat je het haar weten als je iets kwijt wilt over de stad of een mooi verhaal te vertellen hebt?

Gastredacteuren

Myrthe van Munster

Gastredacteur

Luciëna Mortensanoto

Luciëna Mertosentono

Gastredacteur

Renee Vievermans

Renee Vievermans

Gastredacteur