Het team

Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit midden in Den Bosch in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch Veemarktkade 8 5222 AE Den Bosch

Navigeer naar

Redactie indebuurt Den Bosch

Birgit Barten

Hi! Mijn naam is Birgit en ik ben sinds 1 juli 2022 de Community Manager van indebuurt Den Bosch. Ik ben 28 jaar oud, woon inmiddels alweer tien jaar in de mooiste stad van het land en ga er waarschijnlijk ook nooit meer weg!

Freelancer

Myrthe van Munster

Freelancer

Myrthe is geboren en getogen in Den Bosch en is vaak in het centrum te vinden. Of dat nou voor een kop koffie is of voor een biertje op het terras met vrienden, voor haar is Den Bosch haar favoriete stad om dat te doen. Ze duikt graag in de mysteries die schuilen in de stad en houdt van verhalen vertellen.