Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit in het pand van De Persgroep in Den Bosch, gezellig bij de redactie van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Bosch

Marèl Holtermans

Community Manager

Marèl is officieel een import-Bosschenaar maar vindt zichzelf inmiddels een echte inwoner van de stad. Dat is met name te zien aan haar bourgondische levensstijl. Ze is niet vies van een hapje en drankje en weet inmiddels waar ze moet zijn om niet altijd onder de toeristen bedolven te worden.

Het mooie aan Den Bosch vindt ze dat het alles bevat wat een stad nodig heeft, zonder dat het overdreven groot of druk is. En daarnaast geniet ze van de natuur rondom de stad heen. Haar favoriete hobby: op zoek gaan naar onontdekte plekjes.

E: [email protected] T: 0615198901

Lotte van Rosmalen

Commercieel Redacteur portret Lotte van Rosmalen

Lotte is een geboren en getogen Bosschenaar. Ze houdt ervan lekker door de stad te cruisen op haar rode fiets met zo nu een dan een pit stop bij een koffietentje. Als het even kan, strijkt ze graag neer op een zonnig terras met een biertje.

Ze vindt Den Bosch gezellig, historisch en sociaal. Lotte houdt van plekken waar oud en nieuw samenkomen. Ze heeft van verhalen vertellen haar beroep gemaakt. En wat is er nou leuker dan een kans om de verhalen uit jouw stad – van je bakker of je kapper – te vertellen?

E: [email protected]

Gastredacteuren

Deniece de Ling

Barman van de week deniece

Deniece de Ling komt indebuurt Den Bosch versterken als gastredacteur! Als geboren en getogen Bossche is Deniece steeds meer van ‘haar’ stadje gaan houden. Den Bosch heeft veel te bieden en dat wordt alleen maar meer. Van vernieuwende feestjes tot prachtige historische plekken. Ze blijft geboeid door al het moois wat de stad te bieden heeft en ze ontdekt tot haar verbazing nog steeds nieuwe hotspots.

Deniece heeft onwijs veel liefde voor haar hometown maar ook een enorme passie voor schrijven. Barman van de week is de nieuwe rubriek waarin Deniece jullie mee ‘op avontuur’ neemt. Lees je mee?

Lees hier meer over Deniece.

Stans van den Broek

Leuk volgens Local stans-van-den-broek

Stans is een geboren en getogen Bossche en ze geniet al jaren van alles wat onze stad ons te bieden heeft. De Brabantse gezelligheid is hier elke dag weer voelbaar. Dit in combinatie met het mooie oude stadscentrum, goede horecagelegenheden, toffe winkels en goede feestjes, zorgt ervoor dat Den Bosch de fijnste stad ooit is!

Stans vindt het leuk om de echte Bosschenaar te interviewen en schrijft daarom voor ons de Leuk volgens Local.

Lees hier meer over Stans.

Luciëna Mertosentono

Binnenkijken bij Luciëna Mortensanoto

Luciëna is een geboren en getogen Bosschenaar en is daarom vaak in de stad te vinden. Ze heeft voor veel websites geschreven, maar gaat nu ook voor indebuurt Den Bosch aan de slag.

Luciëna vindt het heerlijk om te zien hoe mensen leven en schrijft daarom om de week een Binnenkijken bij.. Wil jij hier eens aan meedoen? Stuur dan een berichtje naar [email protected]

Nikki Segers

Binnenkijken bij Nikki Segers

Nikki is fotografe van beroep en weet de mooiste plaatjes te schieten.

Voor indebuurt wilde ze haar passie voor fotografie combineren met schrijven. En daarom schrijft ze voor Binnenkijken bij, waarbij ze de meest bijzondere huizen opzoekt. Heb jij ook een bijzonder huis? Stuur dan een berichtje naar [email protected]