Team indebuurt Den Bosch

De redactie van indebuurt Den Bosch zit in het pand van De Persgroep in Den Bosch, gezellig bij de redactie van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Den Bosch te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Den Bosch

indebuurt Den Bosch
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Den Bosch

Marloes van Vliet

Commercieel Redacteur marloes-den-bosch

Marloes is een Bossche in hart en nieren. Vooral in de nieren eigenlijk, want ze is door weer en wind op de terrassen te vinden met een lekker biertje. Haar lievelingsterras is dat van Café Buurt, omdat daar altijd de zon schijnt en daardoor is ze helemaal in haar natuurlijke habitat.

Den Bosch maakt elke dag weer indruk op Marloes en ze vindt het dan ook heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken. Deze hotspots worden natuurlijk allemaal met jullie gedeeld op het geweldige platform indebuurt.

E: [email protected]

 

Caroline Lichtenberg

Community Manager caroline lichtenberg

Caroline woont al meer dan 10 jaar in het ‘Parijs van Brabant’, zoals ze de stad ook regelmatig noemt. Ze is vaak te vinden in de stad. Op het terras in één van de gezellige kroegjes in de Korenbrugstraat, of aan tafel in een gezellig restaurantje.

Verder is Caroline een grote fan van de Bossche kunst en cultuur en slaat ze zelden een cultureel evenement, zoals Theaterfestival Boulevard, over. Ze is een groot filmliefhebber en werkt behalve als redacteur ook als actrice. Werk van haar is te vinden op www.carolinelichtenberg.nl.

Caroline ontdekt steeds weer nieuwe dingen in Den Bosch, waarover ze met liefde schrijft op dit platform!

E: [email protected]

 

 

Deniece de Ling

Gastredacteur deniece

Deniece de Ling komt indebuurt Den Bosch versterken als gastredacteur! Als geboren en getogen Bossche is Deniece steeds meer van ‘haar’ stadje gaan houden. Den Bosch heeft veel te bieden en dat wordt alleen maar meer. Van vernieuwende feestjes tot prachtige historische plekken. Ze blijft geboeid door al het moois wat de stad te bieden heeft en ze ontdekt tot haar verbazing nog steeds nieuwe hotspots.

Toen ze indebuurt Den Bosch leerde kennen en zag dat ze een gastredacteur zochten dacht ze: dit is perfect! Deniece heeft onwijs veel liefde voor haar hometown maar ook een enorme passie voor schrijven. Zo gezegd, zo gedaan: Barman van de week is de nieuwe rubriek waarin Deniece jullie mee ‘op avontuur’ neemt. Lees je mee?

Lees hier meer over Deniece.