Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Studio Nellensports

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Studio Nellensports

Vughterstraat 136 5211 GM 's- Hertogenbosch
Website Studio NellensportsSmoothie en Pancake bar

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Training en begeleiding door beroemde topsporters Evelien en Kevin Nellen.
  • Gezellige smoothie- en proteïnebar met ook smoothie bowls, gezonde pancakes en zoetigheden.
  • Voedingsadvies, leefstijl- en vitaliteitscoaching met een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding.

Over Studio Nellensports

Studio Nellensports bevindt zich in het hart van Den Bosch, en deelt het prachtige autentieke pand met House of Nutrition Den Bosch, de supplement kleding winkel en met Nellen Smoothies, de leukste smoothiebar van onder de rivieren.

De fitnessruimte is bedoeld voor iedereen die op gezonde en verantwoorde wijze aan zijn of haar conditie wil werken en hierbij echte begeleiding nodig heeft.

Persoonlijk aandacht

Studio Nellensports is anders dan andere sportscholen, omdat er in de fitnessruimte ten allen tijde een vakkundige instructeur of fysiotherapeut aanwezig is. Oprichters Evelien en Kevin Nellen hebben oprechte interesse in hun cliënten en leggen alles zo goed mogelijk uit. Je wordt niet aan je lot overgelaten!

Bij het begeleid trainen in onze fitnessruimte, kun je ook gebruik maken van verschillende groepslessen, krijg je train- en/of voedingsschema’s, je voortgang wordt gemonitord in onze geavanceerde app en er staat altijd een lekkere bak koffie of (basis) smoothie/shake voor je klaar in de smoothiebar.

Welkomstgesprek

Voorafgaand aan de eerste keer sporten wordt een persoonlijke welkomstgesprek gepland. In zo’n gesprek bespreken ze de individuele gezondheid, ervaring, je doelstelling en meten ze professioneel je vetpercentage op. Op basis hiervan stellen een trainplan voor je op, die elke zes weken gewijzigd kan worden.

Je kunt ook sport specifiek trainen en samen naar een betere sportprestatie werken, zoals: beter kunnen sprinten, zwaarder kunnen liften, beter conditie bij voetballen, beter conditie voor wintersport of meer uithoudingsvermogen tijdens zwemmen.

Verantwoord afvallen of aankomen

Ze kunnen je ook helpen bij verantwoord afvallen of aankomen. Ze gebruiken de nieuwste en beste theorieën op het gebied van voeding en training. De trainers en gewichtsconsulenten zijn vitaliteitscoaches geschoold door CHIVO en BGN.

Meest recent over Studio Nellensports

weekendtips komende dagen nieuwe mensen leren kennen in Den Bosch zacht weer

Zo leer je nieuwe mensen kennen in Den Bosch

Of je nu een kersverse student bent en nog maar net je Bossche studentenkamer hebt betrokken of vanwege je nieuwe baan naar deze stad bent verhuisd: Bossche vrienden gaan je…