Struijk Audiciens

Hoogwaardige hoorzorg mét vergoeding!

Vandaag 13:00 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Struijk Audiciens

Werfpad 8j 5212 VJ 's-Hertogenbosch
Maak afspraakNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Testen het gehoor, zorgen voor een oplossing en helpen aan het wennen van een hoortoestel
  • Iedereen kan hier terecht voor een hooroplossing
  • Goed advies en goede service, een luisterend oor en een deskundig advies

Over Struijk Audiciens

Struijk Audiciens is de zelfstandige audicien in Den Bosch, Geldermalsen en Leerdam die staat voor hoogwaardige hoorzorg. De wensen en behoeften vertalen ze in deskundig advies over gehoorapparaten en hoortoestellen.

“We verkopen geen hoortoestellen, maar hooroplossingen”, zegt Rudi Struijk van Struijk Audiciens. “Onze klant heeft een probleem en wil geholpen worden. Audiciens zetten al hun kennis en ervaring in om het probleem te verhelpen. Dat we daarbij een hoortoestel nodig hebben, spreekt voor zich. Maar de focus ligt op het hoorprobleem, niet op het hoortoestel.”

Gratis hoortest

De eerste stap naar een gehoorapparaat is de hoortest. Bij Struijk Audiciens helpen ze graag met een gratis hoortest. Met deze hoortest zien ze wat er aan de hand is en hoe erg de gehoorproblemen zijn. Je komt in aanmerking voor een vergoeding voor gehoorapparaten wanneer je een gehoorverlies hebt van meer dan 35dB. Als je recht hebt op een vergoeding, krijg je 75 procent van de verzekeraar vergoed voor hoortoestellen in de categorie 1 tot 5.

Onderscheidend en betrouwbaar

Struijk Audiciens wil de klant helpen met een goed advies en goede service. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet overal. De klant krijgt niet alleen een luisterend oor en een deskundig advies, maar ook de kans om meerdere toestellen te testen. Hij kan zo het toestel kiezen dat het best bij zijn gehoorprobleem en persoonlijke wensen past.

Ontdek meer

Zorg Zorg