Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sportcentre de Dieze

Vandaag 08:00 - 22:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Sportcentre de Dieze

Werfpad 5 5212 VJ 's-Hertogenbosch

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
08:00 - 14:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Sportcentre de Dieze

Sportcentre de Dieze is gevestigd in het in 2018 geheel gerenoveerde pand ‘de Dieze’ aan het Werfpad in Den Bosch. In ‘de Dieze’ werken diverse specialisten op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en zorg samen onder één dak. Het pand ‘de Dieze’ heeft een ruime (eigen) parkeerplaats waar leden van Sportcentre de Dieze gratis kunnen parkeren.

Sportcentre de Dieze richt zich op volwassenen die waarde hechten aan deskundige docenten, goede faciliteiten en een gemoedelijke sfeer. Naast zalen met fitness en groepslessen heeft Sportcentre de Dieze ook een Hot Yoga studio.

Wil je sporten op tijden die jou uitkomen, alleen of met vrienden, met moderne apparatuur in een ontspannen atmosfeer? Dan is fitness iets voor jou! De geheel vernieuwde fitnesszaal is volledig voorzien van geavanceerde trainingstoestellen. Een team van gediplomeerde instructeurs kunnen je helpen om op een veilige wijze en met de juiste belasting en oefeningen te trainen. De (onbeperkte) begeleiding bij Sportcentre de Dieze is geheel kosteloos.

De specifieke faciliteiten bij Sportcentre de Dieze maken deze ook geschikt voor senioren. Indien goed begeleid heeft fitness namelijk allerlei gunstige effecten: een betere conditie, een sterker hart en bloedvaten, een beter afweersysteem, en een hoger energie verbruik. Verder biedt Sportcentre de Dieze een grote variatie aan groepslessen. Er staan meer dan 30 lessen op het lesrooster. Allemaal LIVE groepslessen met enthousiaste en deskundige docenten.

Ook heeft Sportcentre de Dieze een Hot Yoga studio. In deze door infraroodstraling verwarmde ruimte worden verschillende yoga lessen aangeboden. De warmte werkt intensief op de spieren en maakt dat je soepeler kunt bewegen. Dat zorgt voor een flexibel en sterk lichaam. Het extra zweten zorgt ervoor dat je afvalstoffen afvoert. Je lichaam wordt ontgift, je concentratie gaat omhoog, je komt tot rust en je voelt je meer ontspannen.

Sportcentre de Dieze werkt intensief samen met de fysiotherapeuten van Fysio de Dieze welke gevestigd zijn in hetzelfde pand. De kracht van de samenwerking van Sportcentre de Dieze en Fysio de Dieze is dat de patiënt/klant in samenspraak met de fysiotherapeut de training eventueel zelfstandig kan voortzetten bij Sportcentre de Dieze. Hierbij behoort een evaluatie/check-up bij de fysiotherapeut om de zoveel tijd tot de mogelijkheden.

Samen met Fysio de Dieze is Sportcentre de Dieze dé plek in Den Bosch waar goede fysiotherapeutische zorg, revalidatie (en/of reactivering) en preventie samenkomen.

Meest recent over Sportcentre de Dieze

groepslessen den bosch

5 x groepslessen die je alleen bij Sportcentre de Dieze volgt

Toe aan iets nieuws op sportgebied? Laat je dan verrassen bij Sportcentre de Dieze in Den Bosch: ze hebben een groot aanbod aan groepslessen en die worden ook nog eens…