Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mijn Financier.nl

Mijn Financier.nl, de tussenpersoon die écht dichtbij is

Hele dag open Geopend

Mijn Financier.nl

Hinthamerstraat 149 5211 MK Den Bosch
Contact opnemenNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Persoonlijk
  • Echt dichtbij
  • Duidelijk

Over Mijn Financier.nl

Mijn Financier.nl is in 2016 opgericht als zelfstandig en volledig onafhankelijke hypotheekadviseur en financiële tussenpersoon.

Bij Mijn Financier draait het niet om een hypotheek met de laagste rente af te sluiten. Ze verkopen niet plat financiële producten. Nee. Bij Mijn Financier komt een klant binnengestapt voor een zorgeloos leven. Ze zijn naast adviseur vooral ook meedenkers. Ze brengen helderheid in geldzaken, leggen moeilijke materie begrijpelijk uit en zorgen dat de klanten altijd een juiste beslissing kunnen nemen. In goede en slechte tijden.

Mijn Financier zorgt dat het kopen van je droomhuis gemakkelijk en overzichtelijk gebeurt, ze brengen de geldzaken rondom een scheiding in kaart en denken graag mee als het pensioen bijna in zicht komt. Maar ook regelen ze de verzekering voor de auto of die welverdiende last-minute vakantie. Geldzaken van de klanten ten alle tijden optimaal geregeld, daar staan ze voor.

Meest recent over Mijn Financier.nl

Hypotheekstress! Zo lukte het dertiger Rick om toch een huis te kopen

Alleenstaande vader Rick van de Pas (31) stapt een paar maanden geleden naar Jaimy Liem van Mijn Financier.nl. Hij zoekt een huis voor zichzelf en zijn dochter van een jaar…