Hoppenbrouwers Techniek Heesch

Nu gesloten

Naar alle Openingstijden
hoppenbrouwers techniek heesch
Hoppenbrouwers Techniek Heesch. Foto: Hoppenbrouwers

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Hoppenbrouwers Techniek Heesch

Hoppenbrouwers Techniek Heesch is jouw (lokale) technische installateur. Samen met de andere vestigingen zorgen ze ervoor dat ze projecten kunnen realiseren van groot tot klein, ieder met zijn eigen specialisme. Ze zijn altijd in de buurt om te ontzorgen bij jouw project of service- en onderhoudswerkzaamheden.

Lokale installateur

Hoewel ze een steeds groter technisch installatiebedrijf worden en onderdeel zijn van meerdere Hoppenbrouwers vestigingen, blijven ze ook de ‘bekende’ om de hoek. Precies zoals je van ze gewend bent. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste werktuigbouwkundige installateurs in de regio Heesch. De 85 medewerkers zijn van begin tot eind bij de projecten van opdrachtgevers betrokken. Buiten de uitvoering kunnen zij ook het technisch advies verzorgen van schetsontwerp tot definitief ontwerp, waarbij ze je graag in bouwteam verband bijstaand om jou en je opdrachtgever te adviseren. Ze zijn er trots op dat ze telkens weer tot een passende maatwerk installatie kunnen komen. 

Als echte allrounders treden ze niet alleen op als uitvoerend installateur, maar voorzien ze klanten in het voortraject al van passend advies. Na oplevering blijven ze betrokken bij het beheer en het onderhoud van de installaties.

Beste partner voor medewerkers, klanten en scholen

Hoe doe je dat; de beste partner zijn voor medewerkers, klanten én scholen? Dat begint bij de medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Na meer dan honderd jaar is het niet vreemd dat de medewerkers op één staan. 

“Vestiging Heesch maakt stappen en heeft een hecht team. De Brabantse gezelligheid zie je echt terug en dat willen we graag zo houden”, vertelt Renate Leurink – van Osch, HR-adviseur. Renate vertelt dat het belangrijk is dat de medewerkers van een nieuwe vestiging zelf de autonomie binnen Hoppenbrouwers leren ontdekken. “Als medewerkers zelfstandig werken zullen ze ontplooien in hun persoonlijke ontwikkeling. Deze nieuwe manier van werken is positief voor het aantrekken van nieuwe talenten waardoor de vestiging verder kan groeien.”

De markt waarin Hoppenbrouwers Heesch opereert is flink in beweging. De medewerkers worden dagelijks uitgedaagd om toekomstbestendige en duurzame oplossingen te realiseren in een veranderd landschap. Hoppenbrouwers Techniek biedt medewerkers de kans en opleidingen om wat betreft kennis en kunde nog beter up-to-date te blijven. En om de opdrachtgevers blijvend en bij de tijd, met verstand van zaken te adviseren en te informeren. 

Werken bij Hoppenbrouwers

Van origine een elektrotechnische eenmanszaak, nu een toekomstbestendig duurzame allround technisch dienstverlener. Hoppenbrouwers Techniek groeide. Groeide nog meer. Daarom zijn ze altijd op zoek naar technisch talent. Ben jij een echte aanpakker, heb je interesse in de techniek en vind je het vak mooi? Dan ben je altijd van harte welkom! Het doel is om in 2023 doorgegroeid te zijn tot 120 medewerkers.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Artikelen over Hoppenbrouwers Techniek Heesch

Ga naar “Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Den Bosch”

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Den Bosch

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Heesch

Hoppenbrouwers Heesch

Ontdek meer van Den Bosch

Restaurants en horeca

Ga naar “Daisy’s Den Bosch”

Daisy’s Den Bosch

  • Kanseliersplein 81
  • IJssalons
  • 12:00 - 21:00
Daisy's Den Bosch

Nu geopend

Ga naar “Noemme”

Noemme

  • Korte Putstraat 1-G
  • Restaurants en horeca
  • 09:30 - 22:00

Nu geopend

Ga naar “Shoarma Hintham”

Shoarma Hintham

  • hinthamereinde 29
  • Restaurants en horeca
  • 16:00 - 01:45

Nu geopend