Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fysio de Dieze

Fysio de Dieze is dé plek in Den Bosch voor goede fysiotherapeutische zorg en medische trainingstherapie

Vandaag 08:00 - 16:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Fysio de Dieze

Werfpad 6 5212 VJ Den Bosch
Naar websiteContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 16:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • De fysiotherapeut van Fysio de Dieze is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud
  • Een op maat gesneden beweegprogramma dat rekening houdt met jouw (chronische) klacht, individueel of in groepsverband
  • Een enthousiast en deskundig team dat tijd voor je heeft en je gemotiveerd houdt

Over Fysio de Dieze

Fysio de Dieze is gevestigd in het in 2018 geheel gerenoveerde pand ‘de Dieze’ aan het Werfpad in Den Bosch. In ‘de Dieze’ werken diverse specialisten op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en zorg samen onder één dak. Het pand ‘de Dieze’ heeft een ruime (eigen) parkeerplaats (gratis) en een rolstoelvriendelijke ingang.

Fysio de Dieze is gespecialiseerd in het begeleiden en opzetten van beweegprogramma’s  bij chronische klachten zoals COPD, longziekten, hartfalen, hart- en vaatziekten, diabetes , reuma en CVA/beroertes. De fysiotherapeuten van Fysio de Dieze hebben hier de noodzakelijke bij en nascholingen voor gevolgd.

Medische trainingstherapie is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut met als doel verbetering van lenigheid, spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit. Doormiddel van het beweegprogramma wordt de belastbaarheid verhoogd, zowel totaal (algehele conditie) als lokaal (het klachtengebied). Hierdoor ontstaat een beter evenwicht tussen belasting (wat je met je lichaam doet) en de belastbaarheid (dat wat je lichaam kan hebben).

Het beweegprogramma wordt op maat (persoonlijk) gemaakt. Niet te zwaar en niet te licht. Eventueel kan vanuit een individueel programma overgestapt worden naar het trainen in groepsverband.

Maar natuurlijk kunt u bij Fysio de Dieze ook terecht voor  klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat of na sportblessures of  een operatie. Er wordt altijd een individueel, op maat gesneden oefen/beweegprogramma samengesteld dat rekening houdt met de specifieke klacht of (chronische)aandoening.

Fysio de Dieze werkt intensief samen met Sportcentre de Dieze (beweeg- en sportcentrum) welke gevestigd is in hetzelfde pand. De kracht van de samenwerking van Sportcentre de Dieze en Fysio de Dieze is dat de client in samenspraak met de fysiotherapeut de training eventueel zelfstandig kan voortzetten bij Sportcentre de Dieze. Hierbij behoort een evaluatie/check-up bij de fysiotherapeut om de zoveel tijd tot de mogelijkheden.

Belangrijk voor Fysio de Dieze is dat eventuele koudwatervrees voor het sporten bij een sportschool wordt weggenomen en dat cliënten kunnen vertrouwen op een deskundige en motiverende begeleiding. Verder laat Fysio de Dieze cliënten ervaren dat sport en bewegen leuk en gezond is en dat men inziet dat een actieve rol het allerbeste is om de klachten te bestrijden en/of te voorkomen! Fysio de Dieze vindt het belangrijk om eventueel wantrouwen/onzekerheid daarbij weg te nemen: bewegen kan ook leuk zijn!

Nog vragen of advies gewenst? Bel ons gerust.

Meest recent over Fysio de Dieze

gezondheidsproblemen

Gezondheidsproblemen door diabetes? Zo verbeter jij je leven

Als jij diabetes type 2 hebt (of iemand kent) en gezondheidsproblemen ervaart, dan kun je bij Fysio de Dieze aan de slag om je leven te verbeteren. Want wist je…